Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Israel » Latkes |
Latkes
Reţetă tradiţională din Israel
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 1,5 kg cartofi mijlocii, 1-2 linguri ulei, 1 ou batut, sare, piper negru macinat proaspat, 2 linguri faina, ulei pentru prajit. Mod de preparare: Se spala bine cartofii, se curata, se dau pe razatoarea mare, se storc bine intre palme si apoi in hartie absorbanta si se pun intr-un castron. Se adauga uleiul si oul batut, se amesteca bine, se sareaza si se pipereaza. Se presara faina pe palme si se formeaza placintele plate, care se prajesc in uleiul incins, pana ce se rumenesc frumos pe ambele parti.
7.854 vizualizări
Versiunea printabilă1.153 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |