Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I) |
Lebărvurşti (Leberwurst) (I)
Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h
Complexitate: medie Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ). Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.549 vizualizări
Versiunea printabilă1.071 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri) 2. Pizza vegetariană (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 3. Supă cremă de conopidă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 4. Sos Guacamole (I) (Sosuri > Sosuri reci) 5. Rulouri cu peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 6. Salată picantă (I) (Salate > Salate de legume) 7. Peşte la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 8. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte) 9. Paste cu fructe de mare (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 10. Dovlecei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 11. Salată combinată (I) (Salate > Salate de legume) 12. Ştiucă la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 13. Pilaf de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Gogonele asortate (I) (Conserve din legume, murături > Murături combinate) 15. Dovlecei pane (I) (Aperitive > Aperitive cu legume) 16. Păstrăvi rasol (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Îngheţată cu ness (I) (Dulciuri > Îngheţate) 18. Ghiveci pentru iarnă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 19. Îngheţată de vanilie (I) (Dulciuri > Îngheţate) 20. Supă cremă de praz (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 21. Sufleu de smântână (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 22. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 23. Tartă cu lămâie (I) (Dulciuri > Prăjituri) 24. Tortilla (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 25. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 26. Saramură de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 27. Roşii umplute cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 28. Mâncare de praz (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Salată de crenvuşti (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 30. Glazură de cacao (I) (Dulciuri > Glazuri, sosuri) |