Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.659 vizualizări
1.098 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Omletă cu mere (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri)
5. Saramură de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Mâncare de mazăre (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Plachie de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Baclava (I) (Dulciuri > Prăjituri)
9. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
10. Ciuperci umplute cu creier (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Somon cu sos alb (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Ştiucă cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Salată de capere (I) (Salate > Salate de legume)
15. Crap umplut cu ciuperci şi orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Şniţel vienez (I) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Castraveţi muraţi în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
18. Ciorbă de lobodă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Mititei (mici) (I) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Salată Waldorf (I) (Salate > Salate de legume)
21. Sos de roşii condimentat (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
22. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Pui cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
26. Sos de ceapă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
27. Budincă de conopidă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Peşte înăbuşit (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Curcan umplut cu castane (I) (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ciuperci marinate (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.