Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (III) |
Lebărvurşti (Leberwurst) (III)
Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h
Complexitate: medie Ingrediente: 3 kg ficat de porc, 1,5 kg carne de porc, 1 kg sorici, 2 kg slanină cruda, 500 g ceapă, 10 g piper, 3 oua, circa 10 m intestin gros, 30 g sare, (facultativ) nucusoare rase. Mod de preparare: Ficatul se curata de vene si se spala. Se topeste o cantitate de circa 200 g slanina. Soriciul se trece prin flacara si se spala. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in untura cu putina apa. Ficatul, carnea, slanina si soriciul se fierb, se lasa sa se raceasca si se toaca cu masina. Compozitia se amesteca cu ceapa prajita, sare, piper, nucsoara si se trece din nou prin masina de tocat. Pasta obtinuta se amesteca cu ouale, omogenizand bine compozitia. Se pregatesc intestinele si se umplu cu aceasta compozitie, se leaga la capete si se pun la fiert intr-un vas cu apa fierbinte, circa o ora, timp in care se verifica daca este fiert. Se scoate intr-un vas cu apa rece unde se tine circa 30 minute, apoi se scurge si se pastreaza la rece.
9.338 vizualizări
Versiunea printabilă1.182 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pui pe sticlă (III) (Mâncăruri > Fripturi) 2. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi) 3. Gazpacho (Supă rece de roşii) (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 4. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 5. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 6. Cartofi gratinaţi (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 7. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 8. Tartă cu ciuperci (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 9. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Lebărvurşti (Leberwurst) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Salată de ton (III) (Salate > Salate cu peşte) 12. Ghiveci de legume (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 13. Plachie de peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 15. Supă cremă de ciuperci (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 16. Crap pe varză (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Salată de creier (III) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 18. Drob de miel (III) (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Crap la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 20. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne) 21. Lebărvurşti (Leberwurst) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 22. Tort cu căpşuni (III) (Dulciuri > Torturi) 23. Supă cremă de conopidă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 24. Peşte la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 25. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 26. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 27. Peşte rasol (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 28. Ghiveci pentru iarnă (III) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 29. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne) 30. Supă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) |