Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (III) |
Lebărvurşti (Leberwurst) (III)
Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h
Complexitate: medie Ingrediente: 3 kg ficat de porc, 1,5 kg carne de porc, 1 kg sorici, 2 kg slanină cruda, 500 g ceapă, 10 g piper, 3 oua, circa 10 m intestin gros, 30 g sare, (facultativ) nucusoare rase. Mod de preparare: Ficatul se curata de vene si se spala. Se topeste o cantitate de circa 200 g slanina. Soriciul se trece prin flacara si se spala. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in untura cu putina apa. Ficatul, carnea, slanina si soriciul se fierb, se lasa sa se raceasca si se toaca cu masina. Compozitia se amesteca cu ceapa prajita, sare, piper, nucsoara si se trece din nou prin masina de tocat. Pasta obtinuta se amesteca cu ouale, omogenizand bine compozitia. Se pregatesc intestinele si se umplu cu aceasta compozitie, se leaga la capete si se pun la fiert intr-un vas cu apa fierbinte, circa o ora, timp in care se verifica daca este fiert. Se scoate intr-un vas cu apa rece unde se tine circa 30 minute, apoi se scurge si se pastreaza la rece.
9.295 vizualizări
Versiunea printabilă1.172 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Alivancă (III) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 2. Pui pe sticlă (III) (Mâncăruri > Fripturi) 3. Ciuperci umplute (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 4. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 5. Gazpacho (Supă rece de roşii) (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 6. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 7. Salată de crudităţi (III) (Salate > Salate de legume) 8. Peşte la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 9. Ciuperci marinate (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 10. Salată de ton (III) (Salate > Salate cu peşte) 11. Salată Waldorf (III) (Salate > Salate de legume) 12. Tartă cu mere (III) (Dulciuri > Prăjituri) 13. Tartă cu ciuperci (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 14. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi) 15. Salată de ciuperci (III) (Salate > Salate de legume) 16. Ghiveci pentru iarnă (III) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 17. Peşte rasol (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 18. Tort cu căpşuni (III) (Dulciuri > Torturi) 19. Salată de creier (III) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 20. Drob de miel (III) (Aperitive > Aperitive cu carne) 21. Crap la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Plachie de peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 23. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 24. Crap pe varză (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 25. Caltaboş (III) (Aperitive > Aperitive cu carne) 26. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 27. Salată picantă (III) (Salate > Salate de legume) 28. Lebărvurşti (Leberwurst) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 29. Ghiveci de legume (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 30. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne) |