![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Mămăligă cu roşii şi ciuperci |
Mămăligă cu roşii şi ciuperci
![]() Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: Pentru mămăligă: 150 g mălai grisat, sare, 1/8 l lapte, 30 g unt. Pentru legume: 250 g ciuperci, 1 ceapă, 2 linguri ulei de măsline, piper proaspăt măcinat, 200 g roşii mărunte, 80 g brânză de capră, 4 linguriţe Pesto (se găseşte de-a gata sau se poate prepara din pătrunjel, usturoi şi ulei - mixate). Mod de preparare: Mămăliga se prepară în mod obişnuit. Legumele: se curăţă ciupercile şi se taie în două, iar ceapa curăţată se toacă mărunt. Se călesc ciupercile în uleiul încins, se adaugă ceapa, se căleşte şi ea puţin, se sărează şi se piperează. Se spală roşiile, se taie în 8 şi se lasă şi ele câteva minute să se călească. Se pune mămăliga în farfurii adânci, se toarnă peste ea legumele călite şi Pesto şi se presară cu brânză de capră fărâmiţată.
5.627 vizualizări
1.079 tipăriri 5 trimiteri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |