Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Mâncare chinezească cu porc şi pui |
Mâncare chinezească cu porc şi pui
Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 200 g carne porc, 200 g carne de pui, 1 conserva mica ciuperci, 1 morcov,1 broccoli, taitei din orez, sos de soia, sare, unt. Mod de preparare: Se taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc cam 5 min in unt. Separat, se oparesc floricelele de broccoli si morcovul taiat felii, in apa cu putina sare nu foarte mult sa nu se piarda din vitamine. In alta cratita se fierb pastele (taiteii). Intr-o cratita se incinge un pic de unt si se adauga carnea, legumele si pastele. Se sareaza dupa gust si se adauga sos de soia.
10.201 vizualizări
Versiunea printabilă1.132 tipăriri 5 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată de varză roşie (Salate > Salate de legume) 2. Pui pe sticlă (III) (Mâncăruri > Fripturi) 3. Salată de ciuperci (II) (Salate > Salate de legume) 4. Păstrăv înăbuşit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. Salată de cartofi noi cu cârnăciori prăjiţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 6. Supă de cartofi simplă (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 7. Pulpe de pui cu boia de ardei (Mâncăruri > Fripturi) 8. Chiftele cu salată de sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 9. Salată de ouă cu brânză (Salate > Salate cu ouă) 10. Andive cu ou şi sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 11. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri) 12. Spaghete cu roşii şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 13. Roşii umplute cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 14. Gratin de cartofi cu şunculiţă afumată şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Salată de pepeni (Dulciuri > Salate de fructe) 16. Salată combinată (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 17. Ciuperci cu orez sîrbesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 18. Pogaci cu jumări de porc (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 20. Piept de raţă cu nudli cu mac şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Chiftele de păstrăv cu salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 23. Salată de fasole verde cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume) 24. Îngheţată de cacao sau ciocolată (Dulciuri > Îngheţate) 25. Salată de cartofi cu tarhon (Salate > Salate de legume) 26. Salată de orez cu prune uscate (Salate > Salate de legume) 27. Salată pariziană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 28. Macrouri cu ierburi aromate şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 29. Piept de pui cu sos verde (Mâncăruri > Fripturi) 30. Pui cu smântână şi cartofi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |