Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Mâncare chinezească cu porc şi pui |
Mâncare chinezească cu porc şi pui
Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 200 g carne porc, 200 g carne de pui, 1 conserva mica ciuperci, 1 morcov,1 broccoli, taitei din orez, sos de soia, sare, unt. Mod de preparare: Se taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc cam 5 min in unt. Separat, se oparesc floricelele de broccoli si morcovul taiat felii, in apa cu putina sare nu foarte mult sa nu se piarda din vitamine. In alta cratita se fierb pastele (taiteii). Intr-o cratita se incinge un pic de unt si se adauga carnea, legumele si pastele. Se sareaza dupa gust si se adauga sos de soia.
10.257 vizualizări
Versiunea printabilă1.147 tipăriri 5 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată de varză acră (Salate > Salate de legume) 2. Mâncare de somn cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Şalău cu roşii meridional (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 4. Macaroane cu piept de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 5. Salată de ouă cu roşii şi ridichi (Salate > Salate cu ouă) 6. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte) 7. Salată mediteraneană cu anşoa (Salate > Salate cu peşte) 8. Sfeclă la cuptor cu sos de hrean şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 9. Peşte înăbuşit (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 10. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 11. Prăjitură cu vişine (Dulciuri > Prăjituri) 12. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 13. Supă de roşii minestrone rece (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 14. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 15. Salată vietnameză de calamar prăjit (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 16. Crap umplut cu ciuperci şi orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Urdă cu mărar şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză) 18. Tarte cu dovlecei şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume) 19. Supă de pui cu gulii şi lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 20. Mâncare de pătlăgele vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 21. Pui umplut cu miez de pâine (Mâncăruri > Fripturi) 22. Crochete de creier şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 23. Tort de pişcoturi şi cu rom (Dulciuri > Torturi) 24. Plăcintă cu carne de pui şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. Pui provenzale (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi) 27. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi) 28. Salată de cartofi (I) (Salate > Salate de legume) 29. Pâine prăjită cu piure de roşii (Aperitive > Sandviciuri) 30. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte) |