Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci |
Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci
Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: Orez, 2 ardei graşi, 200 g ciuperci, o ceapă, condimente chinezeşti, sos de soia, un piept de pui. Mod de preparare: Intr-o oala se fierbe apa cu o lingurita de ulei si sare, dupa ce a fiert pune o canita de orez. Intre timp cit fierbe orezul, se dezoseaza pieptul si il taiem feliute subtiri si le punem intr-o farfurie in care s-a pus condimente chinezesti, 2 linguri de ulei de masline, 2 linguri de vin si sos de soia. Intre timp taiem ceapa si o calim in putin ulei dupa aceea se adauga ardeiul si ciupercile se acopera totul cu capac si se lasa sa se inabuse cind sunt aproape gata se adauga pieptul de pui cu totul cu acel sos format. Dupa ce a fiert orezul se scurge de apa lasata si il se aseaza pe o farfurie. In mijloc asezam legumele si pieptul. Se serveste cu sos de soia pe deasupra.
26.251 vizualizări
Versiunea printabilă1.513 tipăriri 24 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Sărmăluţe de orez în foi de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 2. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 3. Păstrăv cu piper verde şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte) 4. Frigărui cu piure de cartofi şi gulii (Mâncăruri > Fripturi) 5. Tortilla cu piept de pui şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Ciuperci cu usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 7. Papanaşi prăjiţi din brânză de vacă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 8. Crochete de orez cu zahăr (Dulciuri > Gogoşi) 9. Aripioare picante cu garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Piept de pui cu broccoli şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi) 12. Dulceaţă din flori de salcîm (Conserve de fructe > Dulceaţă) 13. Lasagna de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 14. Salată de măr verde cu brânză de capră (Salate > Salate de legume) 15. Muşchi de vită cu sos de vin şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Pacheţele de şuncă şi vinete (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Conopidă săsească la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Cremă de iaurt şi gelatină (Dulciuri > Creme) 19. Salată cu legume, măr şi maioneză (Salate > Salate de legume) 20. Saramură dobrogeană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi) 22. Tort ieftin cu frişcă şi gem (Dulciuri > Torturi) 23. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 24. Salată de porumb (II) (Salate > Salate de legume) 25. Ciuperci umplute (III) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 26. Ouă cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă) 27. Salată de praz cu somon afumat (Salate > Salate cu peşte) 28. Linte cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 29. Salată din piept de pui cu ciuperci (Salate > Salate cu carne de pasăre) 30. Pate de ficat cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) |