Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Mâncare picantă cu muguri de bambus, orez şi carne |
Mâncare picantă cu muguri de bambus, orez şi carne
Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 200 g orez, 400 g carne bucăţi, 2 linguri sos de soia, 1 lingură ceapă verde, o doză de 227 muguri de bambus, 15 roşii mici, 3 căţei usturoi, 100 ml supă de legume, 4 linguri sos asiatic iute, o lingură pastă roşie de curry. Mod de preparare: Orezul se pune la fiert în apă sărată. Se taie carnea cuburi, ceapa se toacă şi se pune la călit cu o lingură sos de soia şi mugurii de bambus. Se spală roşiile şi se taie cuburi. Se toacă mărunt usturoiul. Se pun toate împreună cu carnea la călit. Se adaugă supa de legume şi sosul asiatic iute. Se lasă să scadă zeama. Se amestecă în compoziţia de carne pasta de curry. Se serveşte cu orezul.
13.678 vizualizări
Versiunea printabilă1.238 tipăriri 18 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Chiftele de vinete şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 2. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză) 3. Tarte cu nuci, marmeladă de caise şi miere (Dulciuri > Prăjituri) 4. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 5. Gogoşi pripite dulci (Dulciuri > Gogoşi) 6. Salată de piersici şi mandarine din compot (Dulciuri > Salate de fructe) 7. Salată pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 8. Salam de biscuiţi cu cafea (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri) 9. Prăjitură cu foi de pricomigdale şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri) 10. Saramură de plătică (reţetă din Deltă) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 11. Pui cu legume şi ouă fierte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Tartă picantă cu măsline (Aperitive > Aperitive cu legume) 13. Mămăligă cu carne de porc şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Brioşe cu banane şi ghimbir (Dulciuri > Prăjituri) 15. Supă de cartofi şi gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 16. Spaghete cu roşii (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 17. Găluşte de orez prăjite (Dulciuri > Prăjituri) 18. Salată chinezească de varză creaţă cu sos de soia şi ghimbir (Salate > Salate de legume) 19. Dovlecei umpluti cu scoici şi melci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 20. Tortilla cu dovleac şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 21. Salată cu peşte afumat şi praz (Salate > Salate cu peşte) 22. Sos universal (Sosuri > Sosuri cu legume) 23. Scoici Casino (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 24. Chec aperitiv cu telemea şi parizer (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. Salată de spanac cu măsline (Salate > Salate de legume) 26. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă) 27. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne) 28. Risotto cu dovleac şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez) 29. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 30. Sos sicilian (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) |