Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Medalioane de ceapă roşie |
Medalioane de ceapă roşie
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 8 cepe de marime medie, 200 ml ulei de masline, 2 oua, pesmet, 100 g faina, sare dupa gust, piper dupa gust, 50 g de cascaval de oaie. Mod de preparare: Curatati cepele, spalati-le bine, apoi taiati-le rondele de cca jumatate de centimetru. Le treceti apoi prin faina, prin oul batut cu piper, sare si in pesmetul amestecat cu cascavalul ras. Incalziti uleiul si rumeniti rondelele pina prind o culoare aurie. Se pot servi atit calde, cit si reci ca aperitiv.
5.017 vizualizări
Versiunea printabilă935 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Găluşte umplute cu varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 2. Salată de peşte cu sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte) 3. Plăcinţele de ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume) 4. Sos de ceapă (II) (Sosuri > Sosuri cu legume) 5. Cârnaţi pe varză roşie călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Sos roşu de ciuperci cu ceapă (Sosuri > Sosuri roşii) 7. Inele de ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume) 8. Salată de ceapă cu maioneză (Salate > Salate de legume) 9. Ghiveci de gogoşari, ceapă, fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 10. Pastă de brânză cu ceapă călită (Aperitive > Aperitive cu brânză) 11. Ceapă umplută cu nuci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume) 12. Sos de hrean cu sfeclă roşie şi smântână (Sosuri > Sosuri condimentate) 13. Salată de vinete cu ceapă şi usturoi (Salate > Salate de legume) 14. Piept de raţă cu nudli cu mac şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Peşte umplut cu ceapă şi icre (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 16. Salată din peşte sărat cu ceapă (Salate > Salate cu peşte) 17. Cârnaţi cu cartofi şi ceapă prajită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Supă de orez cu ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 19. Borş de lobodă cu ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 20. Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu legume) 21. Dulceaţă de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 22. Salată de ceapă călită (Salate > Salate de legume) 23. Tocăniţă cu ceapă şi carne de porc tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 24. Salată de ceapă în trei culori (Salate > Salate de legume) 25. Sos de ceapă cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii) 26. Salată de hering cu ceapă (Salate > Salate cu peşte) 27. Penne cu ceapă roşie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 28. Pui cu ceapă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi) 29. Cremă de brânză cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 30. Mere cu varză roşie şi şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |