Medalioane de ceapă roşie - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Medalioane de ceapă roşie

Medalioane de ceapă roşie

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8 cepe de marime medie, 200 ml ulei de masline, 2 oua, pesmet, 100 g faina, sare dupa gust, piper dupa gust, 50 g de cascaval de oaie.

Mod de preparare: Curatati cepele, spalati-le bine, apoi taiati-le rondele de cca jumatate de centimetru. Le treceti apoi prin faina, prin oul batut cu piper, sare si in pesmetul amestecat cu cascavalul ras. Incalziti uleiul si rumeniti rondelele pina prind o culoare aurie.
Se pot servi atit calde, cit si reci ca aperitiv.
4.982 vizualizări
924 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Crap cu sos de roşii şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Tocăniţă cu ceapă şi carne de porc tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Salată de sfeclă roşie marinată (Salate > Salate de legume)
4. Piept de raţă cu nudli cu mac şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Salată de sfeclă roşie, cartofi şi fasole (Salate > Salate de legume)
6. Salată de ouă cu ceapă verde şi maioneză (Salate > Salate cu ouă)
7. Salată de ceapă în trei culori (Salate > Salate de legume)
8. Salată de ton cu ceapă verde (Salate > Salate cu peşte)
9. Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Salată de ceapă ca în Maramureş (Salate > Salate de legume)
12. Salată de ceapă cu roşii şi brânză (Salate > Salate de legume)
13. Cremă de brânză cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Supă de ceapă cu sărăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Salată de ceapă (Salate > Salate de legume)
16. Omletă cu ceapă şi ştevie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Borş de lobodă cu ceapă verde şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Mâncărică de ficat cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
21. Chiftele cu salată de sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Ouă umplute cu şuncă şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Sos de muştar şi sfeclă roşie (Sosuri > Sosuri condimentate)
24. Borş de miel cu leuştean şi ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Tocană de ceapă cu mămăliguţă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Medalioane de porc în sos de cocos (Mâncăruri > Fripturi)
27. Iepure cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Antricoate cu ceapă prăjită (Mâncăruri > Fripturi)
29. Peşte umplut cu ceapă şi icre (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.