Minestra di Cavolfiore - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Minestra di Cavolfiore

Minestra di Cavolfiore

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: O conopida, 2 lingurite otet de vin, o cescuta ulei de masline, 4-6 catei de usturoi, un sfert de lingurita de ardei iute tocat marunt, 3 cani supa de carne concentrata, sare, o mina de patrunjel verde tocat, 100 g brinza de oaie.

Mod de preparare: Se rupe conopida buchetele, se taie tulpina marunt, si se spala in apa in care s-au pus cele doua lingurite de otet. Se usuca si se pune itr-un vas cu apa sarata aflat pe foc. Se lasa la fiert 4 minute. Se incinge uleiul in care se caleste usturoiul si ardeiul iute, pina cind usturoiul capata o culoare galbuie. Se adauga conopida si se lasa cinci minute, amestecind sa nu se arda. Se adauga supa de carne, sare, patrunjel si se lasa pe foc pina cind conopida se inmoaie.
Se serveste cu brinza presarata deasupra.
5.723 vizualizări
993 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
2. Spumă din marmeladă de caise (Dulciuri > Spume)
3. Andive cu brânză rasă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Pasteta din creier crud (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Andive cu somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Budincă de varză dulce cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
8. Nuferi din cozonac cu fructe (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
9. Conopidă cu tocătură de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Supă cremă de conopidă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Budincă de şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Midii cu legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Salată de ton cu andive (Salate > Salate cu peşte)
16. Pârjoale din peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Salată de ţelină crudă (I) (Salate > Salate de legume)
19. Ciorbă de burtă din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Zacuscă din morcovi şi mere (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
21. Daiquiri (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
22. Tort de migdale cu frişcă (Dulciuri > Torturi)
23. Chifteluţe din peşte cu crustă de migdale sau pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Mâncare rece din peşte cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Ouă Benedicte (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)
29. Friptură din cap de piept de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
30. Tocăniţă din cârnaţi afumaţi şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.