Minestra di Cavolfiore - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Minestra di Cavolfiore

Minestra di Cavolfiore

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: O conopida, 2 lingurite otet de vin, o cescuta ulei de masline, 4-6 catei de usturoi, un sfert de lingurita de ardei iute tocat marunt, 3 cani supa de carne concentrata, sare, o mina de patrunjel verde tocat, 100 g brinza de oaie.

Mod de preparare: Se rupe conopida buchetele, se taie tulpina marunt, si se spala in apa in care s-au pus cele doua lingurite de otet. Se usuca si se pune itr-un vas cu apa sarata aflat pe foc. Se lasa la fiert 4 minute. Se incinge uleiul in care se caleste usturoiul si ardeiul iute, pina cind usturoiul capata o culoare galbuie. Se adauga conopida si se lasa cinci minute, amestecind sa nu se arda. Se adauga supa de carne, sare, patrunjel si se lasa pe foc pina cind conopida se inmoaie.
Se serveste cu brinza presarata deasupra.
5.747 vizualizări
1.001 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de conopidă (Salate > Salate de legume)
2. Salată de andive cu sos de muştar (Salate > Salate de legume)
3. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Borş de lobodă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Cartofi cu sos de brânză şi ridichi (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Aperitiv din legume la minut (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Budincă de macaroane cu şuncă (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Mâncare de conopidă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Urdă cu mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Salată de ridichi negre (Salate > Salate de legume)
12. Cremă din şerbet (fondant) alb (Dulciuri > Creme)
13. Empanada cu cabanos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Acreală moldovenească cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Prăjitură cu mere şi migdale (Dulciuri > Prăjituri)
16. Budincă de cartofi (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Crochete din ouă cu brânză sau parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Budincă de macaroane cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Mâncare cu midii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Chifteluţe din piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată de ţelină crudă (II) (Salate > Salate de legume)
25. Borş de lobodă cu usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Zacuscă de conopidă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
27. Tort de migdale cu frişcă (Dulciuri > Torturi)
28. Banane Mamdazi (Dulciuri > Prăjituri)
29. Pui mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Stridii cu sos de şampanie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.