Minestra di Cavolfiore - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Minestra di Cavolfiore

Minestra di Cavolfiore

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: O conopida, 2 lingurite otet de vin, o cescuta ulei de masline, 4-6 catei de usturoi, un sfert de lingurita de ardei iute tocat marunt, 3 cani supa de carne concentrata, sare, o mina de patrunjel verde tocat, 100 g brinza de oaie.

Mod de preparare: Se rupe conopida buchetele, se taie tulpina marunt, si se spala in apa in care s-au pus cele doua lingurite de otet. Se usuca si se pune itr-un vas cu apa sarata aflat pe foc. Se lasa la fiert 4 minute. Se incinge uleiul in care se caleste usturoiul si ardeiul iute, pina cind usturoiul capata o culoare galbuie. Se adauga conopida si se lasa cinci minute, amestecind sa nu se arda. Se adauga supa de carne, sare, patrunjel si se lasa pe foc pina cind conopida se inmoaie.
Se serveste cu brinza presarata deasupra.
5.682 vizualizări
980 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ruladă cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Pui cu cimbru şi conopidă (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui condimentat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
4. Turo Rudi (Dulciuri > Prăjituri)
5. Doradă cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Mini-tort cu migdale (Dulciuri > Torturi)
7. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Sirop cu alcool cu diferite fructe (Băuturi > Siropuri)
9. Zacuscă de conopidă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
10. Supă de legume rapidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Ciorbă ca la Rădăuţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Salată Dijon (Salate > Salate de legume)
13. Conopidă cu brânză Roquefort (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Budincă de morcovi cu unt (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Ruladă de buturel de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Conopidă cu tocătură de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Andive cu sos de ghimbir (Salate > Salate de legume)
20. Chifteluţe din peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Ciorbă de conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Desert din brânză de vaci cu zmeură, căpşuni, frăguţe (Dulciuri > Creme)
23. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
25. Salată de crudităţi (II) (Salate > Salate de legume)
26. Piept de pui cu susan şi garnitură de conopidă sau broccoli (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
28. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Conopidă napolitană (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.