Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Năut gratinat |
Năut gratinat
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 2 Ingrediente: 200 g năut fiert, 4 roşii, 2 cepe, 100 g mozzarella, 4 linguri ulei de măsline, 1 foaie de dafin. Mod de preparare: Se dau roşiile şi ceapa pe răzătoare (sau se toacă foarte mărunt în robot, blender, etc). Într-o tigaie, se pune uleiul şi, cînd s-a încins, se pun roşiile şi ceapa. Cînd ceapa este aproape înmuiată, se adaugă foaia de dafin şi se acoperă tigaia cu un capac. Se lasă la foc mic încă 5 minute. Se unge o formă cu ulei, se pune năutul şi deasupra se toarnă sosul de ceapă şi roşii. Se agită forma ca să se amestece bine sosul cu năutul. Deasupra se acoperă cu felii de mozzarella şi apoi se dă la cuptor pînă se topeşte brînza.
7.513 vizualizări
Versiunea printabilă943 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Legume gratinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 2. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 3. Conopidă gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Cartofi gratinaţi cu peşte afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. Cartofi gratinaţi cu nucşoară (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 6. Orecchiette gratinate cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 7. Sfeclă roşie gratinată (Aperitive > Aperitive cu legume) 8. Vinete gratinate cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 9. Ouă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă) 10. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Sparanghel gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 12. Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte) 13. Legume gratinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 14. Rulouri de omletă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă) 15. Cartofi gratinaţi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 16. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi) 17. Salată cu fasole şi năut (Salate > Salate de legume) 18. Macaroane gratinate (reţetă lyoneză) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 19. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi) 20. Supă marocană de dovleac, năut şi spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 21. Dovlecei gratinaţi cu şuncă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne) 22. Cartofi gratinaţi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 23. Varză gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Supă de ceapă gratinată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 25. Ţelină cu năut (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 26. Legume gratinate cu paste (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 27. Calcan gratinat cu scoici (Aperitive > Aperitive cu peşte) 28. Ciorbă de năut cu legume şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 29. Ceafă gratinată cu sos special (Mâncăruri > Fripturi) 30. Cartofi gratinaţi (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) |