Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Năut gratinat |
Năut gratinat
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 2 Ingrediente: 200 g năut fiert, 4 roşii, 2 cepe, 100 g mozzarella, 4 linguri ulei de măsline, 1 foaie de dafin. Mod de preparare: Se dau roşiile şi ceapa pe răzătoare (sau se toacă foarte mărunt în robot, blender, etc). Într-o tigaie, se pune uleiul şi, cînd s-a încins, se pun roşiile şi ceapa. Cînd ceapa este aproape înmuiată, se adaugă foaia de dafin şi se acoperă tigaia cu un capac. Se lasă la foc mic încă 5 minute. Se unge o formă cu ulei, se pune năutul şi deasupra se toarnă sosul de ceapă şi roşii. Se agită forma ca să se amestece bine sosul cu năutul. Deasupra se acoperă cu felii de mozzarella şi apoi se dă la cuptor pînă se topeşte brînza.
7.547 vizualizări
Versiunea printabilă958 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ouă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă) 2. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 3. Supă marocană de dovleac, năut şi spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 4. Copane de pui gratinate cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi) 5. Cartofi gratinaţi cu nucşoară (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 6. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi) 7. Cartofi gratinaţi (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 8. Supă de ceapă gratinată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 9. Macaroane gratinate (reţetă lyoneză) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 10. Legume gratinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 11. Conopidă gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 12. Ceafă gratinată cu sos special (Mâncăruri > Fripturi) 13. Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte) 14. Stridii gratinate cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 15. Andive gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 16. Spaghete de castraveţi gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 17. Rulouri de omletă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă) 18. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Peşte gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 20. Ciuperci gratinate (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 21. Salată cu fasole şi năut (Salate > Salate de legume) 22. Pulpă de miel cu ienupăr şi cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi) 23. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Sparanghel gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 25. Orecchiette gratinate cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 26. Cartofi gratinaţi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 27. Ţelină cu năut (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 28. Cartofi gratinaţi cu peşte afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 29. Legume gratinate cu paste (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 30. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi) |