Ochiuri cu sos de roşii - reţetă tradiţională din Grecia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Grecia » Ochiuri cu sos de roşii

Ochiuri cu sos de roşii

Reţetă tradiţională din Grecia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 oua, 1/2 ceapa, sos de rosii sau 2 rosii mai maricele tocate, sare, piper, 4 linguri ulei.

Mod de preparare: Se taie ceapa marunt si se pune intr-o tigaie adinca impreuna cu uleiul. Se caleste pina se inmoaie, apoi se adauga sosul de rosii sau rosiile crude tocate. Sarea si piperul dupa gust. Se fierb cca 5 min. apoi se sparg ouale si se pun in sos. Se lasa la fiert inca aproximativ 10 min.
Se servesc cu cartofi prajiti sau pur si simplu cu piine.
5.662 vizualizări
936 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos Bigarad (Sosuri > Sosuri cu legume)
2. Vinete cu ardei şi roşii (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
3. Borş de cartofi cu ochiuri (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Salată de cartofi cu sos verde (II) (Salate > Salate de legume)
6. Spaghete cu roşii (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
8. Salată de cartofi cu ouă şi pătrunjel cu sos de muştar (Salate > Salate cu ouă)
9. Roşii umplute cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de urzici cu ochiuri româneşti (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Melci cu pepene galben şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Ficat de miel cu sos de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Carne de vacă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
17. Fileuri de şalău cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Roşii umplute cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Roşii umplute cu ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Calamar cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
23. Roşii picante (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Cuş-cuş cu ton şi roşii uscate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Sos de iaurt (Sosuri > Sosuri albe)
26. Ciorbă de fasole verde cu ciolan şi sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Cartofi copţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Mazăre cu roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Limbă cu sos Remoulade (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.