![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Ochiuri franţuzeşti |
Ochiuri franţuzeşti
![]() Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 8 felii de franzelă, ulei, ochiuri de ouă, 1 cutie de pateu de ficat, boia, 1 legătură de ceapă verde. Mod de preparare: Feliile de franzelă se rumenesc în ulei fierbinte, se ung cu pateu de ficat, se aşează una lângă alta pe o tavă fierbinte şi se sparge pe fiecare felie câte un ou. Se presară boia şi se consumă numai proaspete. Excelente dimineaţa ca mic dejun.
4.831 vizualizări
899 tipăriri 10 trimiteri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |