Omletă cu fasole verde (II) - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Omletă cu fasole verde (II)

Omletă cu fasole verde (II)

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline, 1/2 ceapă tăiată felii, o mână de fasole verde boabe, 1/2 ardei gras verde, o mână de pătrunjel tăiat mărunt, 4 ouă.

Mod de preparare: Se călesc ceapa, boabele de fasole verde şi ardeiul în uleiul de măsline. Se adaugă pătrunjelul şi apoi ouăle bătute spumă. Se prăjeşte pe ambele părţi şi se serveşte la micul dejun.
5.738 vizualizări
1.079 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de cartofi şi fasole verde cu slăninuţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Omletă pizza (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Mâncare de urzici (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Salată de ouă cu ceapă verde şi pătrunjel (Salate > Salate cu ouă)
6. Lămîi umplute cu sardele şi mărar verde (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Scrumbie afumată cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Fasole verde cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Mâncare de salată verde cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Omletă cu şuncă şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Crap umplut cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Ciuperci umplute cu brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Peşte la cuptor cu pătrunjel verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Omletă cu suc de sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume)
18. Paste cu salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Pulpă de porc cu crustă de muştar şi verdeaţă (Mâncăruri > Fripturi)
20. Şalău cu pătrunjel verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Pulpă de miel cu fasole (Mâncăruri > Fripturi)
23. Tort cu verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Omletă cu muştar şi legume (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Piure de urzici (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată verde ardelenească (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Salată cu fasole şi năut (Salate > Salate de legume)
29. Tartă cu ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Cartofi ţărăneşti (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.