Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Omletă cu fasole verde (II) |
Omletă cu fasole verde (II)
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 2 Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline, 1/2 ceapă tăiată felii, o mână de fasole verde boabe, 1/2 ardei gras verde, o mână de pătrunjel tăiat mărunt, 4 ouă. Mod de preparare: Se călesc ceapa, boabele de fasole verde şi ardeiul în uleiul de măsline. Se adaugă pătrunjelul şi apoi ouăle bătute spumă. Se prăjeşte pe ambele părţi şi se serveşte la micul dejun.
5.762 vizualizări
Versiunea printabilă1.086 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Fasole uscată cu afumătură (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Borş de fasole boabe cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 3. Omletă cu jambon (Aperitive > Aperitive cu ouă) 4. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 5. Tort de mere (II) (Dulciuri > Torturi) 6. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 7. Cremă de cafea cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme) 8. Borş de miel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 9. Perişoare cu smântână (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 10. Fasole verde cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 11. Alivancă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 12. Mâncare de fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 13. Plăcintă cu salată verde şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Omletă cu mălai şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă) 15. Supă cremă de ţelină (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 16. Ciulama de ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 17. Supă cremă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 18. Salată de cuş-cuş (II) (Salate > Salate de legume) 19. Legume coapte cu sos verde şi roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 20. Cremă de banane (II) (Dulciuri > Creme) 21. Mâncare de fasole grasă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 22. Salată verde franţuzească (Salate > Salate de legume) 23. Supă de verdeţuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 24. Salată de cartofi cu sos verde (II) (Salate > Salate de legume) 25. Ciorbă de salată cu usturoi şi omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 26. Tăiţei cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 27. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 28. Îngheţată de suc de fructe (II) (Dulciuri > Îngheţate) 29. Urzici cu maioneză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 30. Ardei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) |