Omletă cu fasole verde (II) - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Omletă cu fasole verde (II)

Omletă cu fasole verde (II)

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline, 1/2 ceapă tăiată felii, o mână de fasole verde boabe, 1/2 ardei gras verde, o mână de pătrunjel tăiat mărunt, 4 ouă.

Mod de preparare: Se călesc ceapa, boabele de fasole verde şi ardeiul în uleiul de măsline. Se adaugă pătrunjelul şi apoi ouăle bătute spumă. Se prăjeşte pe ambele părţi şi se serveşte la micul dejun.
5.878 vizualizări
1.114 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de fasole boabe cu mărar  (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Ciorbă de fasole verde grasă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Chifteluţe din peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Salată de cuş-cuş (II) (Salate > Salate de legume)
6. Crap la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Plăcintă cu praz (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Tortilla cu salam şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Salată tzatziki (II) (Salate > Salate de legume)
12. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Cornuri cu tocătură şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Legume gratinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Borş de miel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Păstrăv cu piper verde şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Maioneză de fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Omletă cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pârjoale de fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Fasole verde conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
23. Spaghete cu fasole albă (Spaghetti con fagioli cannellini) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Salată de fasole verde cu mărar (Salate > Salate de legume)
26. Iepure cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Borş de lobodă cu ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Mămăligă la cuptor (II) (Mâncăruri > Preparate din mălai)
29. Pui cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.