Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Omletă cu fasole verde (II) |
Omletă cu fasole verde (II)
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 2 Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline, 1/2 ceapă tăiată felii, o mână de fasole verde boabe, 1/2 ardei gras verde, o mână de pătrunjel tăiat mărunt, 4 ouă. Mod de preparare: Se călesc ceapa, boabele de fasole verde şi ardeiul în uleiul de măsline. Se adaugă pătrunjelul şi apoi ouăle bătute spumă. Se prăjeşte pe ambele părţi şi se serveşte la micul dejun.
5.814 vizualizări
Versiunea printabilă1.096 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Omletă cu cremă de castraveţi (Aperitive > Aperitive cu ouă) 2. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 3. Paste cu salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume) 4. Budincă de conopidă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 5. Omletă cu ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă) 6. Tort de omletă cu 3 arome (Aperitive > Aperitive cu ouă) 7. Tortilla de patatas (II) (Aperitive > Aperitive cu legume) 8. Ouă cu verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă) 9. Salată de andive cu piept de pasăre (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre) 10. Omletă mexicană (Aperitive > Aperitive cu ouă) 11. Gogonele asortate (II) (Conserve din legume, murături > Murături combinate) 12. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 13. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu legume) 15. Cremă de cafea cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme) 16. Conopidă la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 17. Mâncărică de fasole cu cârnaţi afumaţi sau cabanos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Borş de fasole verde cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 19. Borş de miel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 20. Salată de broccoli şi fasole albă (Salate > Salate de legume) 21. Limbă cu maioneză (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 22. Ghiveci pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 23. Omletă cu ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 24. Salată de cartofi cu mere (II) (Salate > Salate de legume) 25. Omletă cu raci sau cu langustă (Aperitive > Aperitive cu peşte) 26. Salată sârbească de ceapă verde (Salate > Salate de legume) 27. Ouă cu măsline şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu ouă) 28. Fasole verde cu şuncă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 30. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) |