Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Omletă italiană |
Omletă italiană
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 6 oua, 6 linguri de telemea, 100 g sunca, 2 buc. rosii mari, 2 linguri de unt netopit, putin sos picant, patrunjel verde, sare, piper. Mod de preparare: Se bat ouale foarte bine, se pune in tigaie putina grasime si se pregateste o omleta in mod obisnuit. Se intoarce pe ambele parti, apoi, fiind inca in tigaie, se acopera omleta cu verdeata tocata, cu sos picant si sunca taiata in cuburi mici. Deasupra se pun rondele de rosii, apoi felii de brinza. Se lasa citeva minute la cuptor sa se gratineze. Omleta se serveste cit este fierbinte.
6.116 vizualizări
Versiunea printabilă857 tipăriri 19 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă) 2. Omletă cu spanac şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 3. Omletă cu roşii (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 4. Ruladă de omletă cu mentă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 5. Omletă cu de toate (Aperitive > Aperitive cu ouă) 6. Tort de omletă cu 3 arome (Aperitive > Aperitive cu ouă) 7. Omletă pizza (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 8. Omletă cu ceapă şi ştevie (Aperitive > Aperitive cu ouă) 9. Fasole verde cu omletă la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 10. Omletă colorată (Aperitive > Aperitive cu ouă) 11. Omletă cu ciuperci călite în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă) 12. Omletă cu ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 13. Omletă cu macrouri (Aperitive > Aperitive cu ouă) 14. Omletă cu legume (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 15. Omletă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 16. Omletă cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 17. Omletă cu slănină sau costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă) 18. Omletă dulce cu lichior de portocale (Dulciuri > Prăjituri) 19. Frittată (omletă) cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu ouă) 20. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 21. Omletă cu urzici (Aperitive > Aperitive cu ouă) 22. Omletă Hawaii (Aperitive > Aperitive cu ouă) 23. Ruladă de omletă cu jambon (Aperitive > Aperitive cu ouă) 24. Omletă cu ardei graşi (Aperitive > Aperitive cu ouă) 25. Omleta parohului (Aperitive > Aperitive cu ouă) 26. Omletă cu praz şi conopidă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 27. Ciorbă de salată cu omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 28. Fire de omletă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 29. Galete de omletă cu ardei gras (Aperitive > Aperitive cu ouă) 30. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă) |