Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Orez a la Canton |
Orez a la Canton
Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 4 ceşti orez fiert, 4 linguri untură, 6 buc. cîrnăciori, 200 g şuncă, 2 ouă, 1 buc. ceapă, 100 g ton, ciuperci, ceapă verde. Mod de preparare: Se fierbe orezul in apa sarata, cu citeva ore inainte de pregatirea mincarii. Dupa ce a fiert, se scurge si se spala cu apa rece. Cirnaciorii, sunca, ciupercile si ceapa se taie felii subtiri si se prajesc usor in untura. Se adauga putina apa calda si se lasa cratita la foc mic, sa fiarba in citeva clocote. Dupa ce sosul a scazut, se adauga orezul (incalzit in prealabil), tonul rupt in fisii marunte si ouale batute ca pentru omleta. Se amesteca incet, lasind cratita pe foc foarte putin timp, pina ce compozitia devine omogena. Mincarea se serveste cu ceapa verde.
10.644 vizualizări
Versiunea printabilă1.215 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Melci în cochilie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 2. Tort spirală de bezea (Dulciuri > Torturi) 3. Dovlecei pane (II) (Aperitive > Aperitive cu legume) 4. Găluşte dospite cu magiun de prune (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 5. Batoane cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 6. Bouri (Chefal tunisian cu legume) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 7. Pui cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Orez cu şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Papricaş de iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Peşte cu ţelină la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 11. Supă cremă de cartofi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 12. Friptură de miel (Mâncăruri > Fripturi) 13. Conopidă cu brânză Roquefort (Aperitive > Aperitive cu legume) 14. Lichior de frăguţe (I) (Băuturi > Lichioruri) 15. Îngheţată Zica (Dulciuri > Îngheţate) 16. Prăjitură cu căpşuni (I) (Dulciuri > Prăjituri) 17. Salată de legume cu friptură de vacă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 18. Cafe glace (Băuturi > Cafele) 19. Ardei capia în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple) 20. Pasteta de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Turnedo Rossini (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Ciorbă de peşte cu hrean şi zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 23. Marinată de peşte cu suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 24. Ouă umplute (Aperitive > Aperitive cu ouă) 25. Cartofi gratinaţi cu nucşoară (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 26. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă) 27. Porc cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Pui cu gogoşari şi rozmarin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Salată de ceapă cu sos de Sumak (Salate > Salate de legume) 30. Humus israelian (Sosuri > Sosuri reci) |