Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Orez a la Canton |
Orez a la Canton
Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 4 ceşti orez fiert, 4 linguri untură, 6 buc. cîrnăciori, 200 g şuncă, 2 ouă, 1 buc. ceapă, 100 g ton, ciuperci, ceapă verde. Mod de preparare: Se fierbe orezul in apa sarata, cu citeva ore inainte de pregatirea mincarii. Dupa ce a fiert, se scurge si se spala cu apa rece. Cirnaciorii, sunca, ciupercile si ceapa se taie felii subtiri si se prajesc usor in untura. Se adauga putina apa calda si se lasa cratita la foc mic, sa fiarba in citeva clocote. Dupa ce sosul a scazut, se adauga orezul (incalzit in prealabil), tonul rupt in fisii marunte si ouale batute ca pentru omleta. Se amesteca incet, lasind cratita pe foc foarte putin timp, pina ce compozitia devine omogena. Mincarea se serveste cu ceapa verde.
10.582 vizualizări
Versiunea printabilă1.204 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Varză creaţă cu pesmet şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 2. Carne cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Drob de miel (Cighir) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 4. Salată de ciuperci champignon (Salate > Salate de legume) 5. Miel cu spanac şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Salată de ţelină crudă (I) (Salate > Salate de legume) 7. Drob de miel (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 8. Pâine cu miere şi nuci (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă) 9. Ficat de gâscă natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 10. Salată Piramida (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 11. Sos Amatriciana (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 12. Salată de paste cu dovlecei (Salate > Salate de legume) 13. Andive cu ou şi sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 14. Paste cu salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume) 15. Plăcintă americană cu banane (Dulciuri > Prăjituri) 16. Clătite umplute cu mere (Dulciuri > Clătite) 17. Spaghete tiroleze (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 18. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Raţă cu castraveţi acri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 21. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 22. Salată de vinete cu usturoi (Salate > Salate de legume) 23. Salată de crudităţi (I) (Salate > Salate de legume) 24. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi) 25. Fasole verde cu pui aromat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Ruladă cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Prăjituri) 27. Klafoutis cu cireşe (Dulciuri > Prăjituri) 28. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 29. Sos iute cu chili (Sosuri > Sosuri condimentate) 30. Salată italiană cu ton (Salate > Salate cu peşte) |