Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Orez cu pui şi bambus |
Orez cu pui şi bambus
Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 2 Ingrediente: 1 piept de pui dezosat, ulei, 1 pahar orez, 1 cană apă, 1 cepe, 100 g bambus, 1 morcov, 1 ardei, 100 g mazăre, sare, piper, gogoşari acri. Mod de preparare: Se încinge uleiul într-o tigaie. Se căleşte carnea de pui pînă se rumeneşte. Ceapa se taie solzişori, iar morcovul, ardeiul şi bambusul se taie bucăţi, după care se călesc împreună cu carnea şi cu mazărea. Se adaugă apa şi se lasă să se înăbuşe puţin. Între timp, orezul se pune la fiert în apă cu sare. Se lasă să fiarbă, amestecîndu-se din cînd în cînd. După ce este gata, se ia de pe foc şi se amestecă cu puiul şi cu legumele. Se sărează şi se piperează după gust. Se serveşte cu gogoşari acri.
11.429 vizualizări
Versiunea printabilă1.088 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Plăcintă cu ciuperci şi soia (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 2. Roşii cu cartofi la tigaie (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Salată de vinete şi ardei graşi (Salate > Salate de legume) 4. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă) 5. Ciorbă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 6. Prăjitură cu alune şi vin roşu (Dulciuri > Prăjituri) 7. Pollo Parisianno (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 9. Pastă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 10. Clătite cu morcovi şi compot de mere (Dulciuri > Clătite) 11. Turtă cu şuncă şi sos de Roquefort (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Cod cu ciuperci şi cartofi natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 13. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Ouă cu sos şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă) 15. Pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Sos de busuioc cu roşii şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate) 17. Şniţele de pasăre cu sos de brânză şi roşii (Mâncăruri > Fripturi) 18. Îngheţată de iaurt şi fructe (Dulciuri > Îngheţate) 19. Găină cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Fripturi) 20. Colţunaşi cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 21. Salată de heringi (II) (Salate > Salate cu peşte) 22. Piept de pui cu ţelină (Mâncăruri > Fripturi) 23. Salată de fructe cu iaurt bătut (Dulciuri > Salate de fructe) 24. Peşte rasol cu cartofi şi slănină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 25. Fasole verde cu usturoi şi busuioc (Aperitive > Aperitive cu legume) 26. Pui rumenit la cuptor în stil rustic (Mâncăruri > Fripturi) 27. Cotlet de porc cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi) 28. Salată de sfeclă roşie, cartofi şi fasole (Salate > Salate de legume) 29. Colac cu migdale şi cremă de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri) 30. Ştrudel cu varză dulce şi salam (Aperitive > Aperitive cu carne) |