Orez cu pui şi bambus - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Orez cu pui şi bambus

Orez cu pui şi bambus

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 1 piept de pui dezosat, ulei, 1 pahar orez, 1 cană apă, 1 cepe, 100 g bambus, 1 morcov, 1 ardei, 100 g mazăre, sare, piper, gogoşari acri.

Mod de preparare: Se încinge uleiul într-o tigaie. Se căleşte carnea de pui pînă se rumeneşte. Ceapa se taie solzişori, iar morcovul, ardeiul şi bambusul se taie bucăţi, după care se călesc împreună cu carnea şi cu mazărea. Se adaugă apa şi se lasă să se înăbuşe puţin. Între timp, orezul se pune la fiert în apă cu sare. Se lasă să fiarbă, amestecîndu-se din cînd în cînd. După ce este gata, se ia de pe foc şi se amestecă cu puiul şi cu legumele. Se sărează şi se piperează după gust. Se serveşte cu gogoşari acri.
11.390 vizualizări
1.076 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ciuperci cu maioneză (Salate > Salate de legume)
2. Tort cu ciocolată şi migdale (Dulciuri > Torturi)
3. Pui cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. File de morun cu sparanghel şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
6. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Tocană cu carne şi costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Crap cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Pastă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Ciorbă de dovlecei cu pui (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Musaca de cartofi şi vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Omletă cu slănină sau costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Salată de conopidă cu şuncă presată (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Ouă cu hering şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Lipie cu pere şi brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Ficăţei de pasăre prăjiţi (Mâncăruri > Fripturi)
22. Varză creaţă cu pesmet şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Tort cu ciocolată şi fructe (Dulciuri > Torturi)
24. Găluşte umplute cu varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Paella clasică (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Roşii umplute cu cârnat (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Gogoşi din cartofi cu lămâie (Dulciuri > Gogoşi)
28. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Frittată cu ciuperci şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.