Ouă a la Frankfurt - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Ouă a la Frankfurt

Ouă a la Frankfurt

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 5 oua, 250 g smantana (sau lapte acru gros), 1-2 linguri mustar, sare, piper macinat, cateva picaturi de sos Worcester, 2 cesti de verdeata tocata (patrunjel, marar, tarhon, codite de ceapa verde), 1 lingurita miere, 1 varf de cutit Cayenne (piper foarte iute).
In plus - 8 masline umplute, 1/2 ardei gras rosu, 50 g cascaval, cateva fire de verdeata pentru garnisit, scobitori.

Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se baga sub jetul de apa rece si se decojesc. Se trece un ou printr-o sita si se amesteca bine cu smantana si mustarul, se sareaza, se pipereaza si se incorporeaza sosul Worcester, zeama de lamaie si verdeata tocata marunt. Se adauga mierea si piperul iute (Cayenne), se toarna sosul intr-un bol si se decoreaza cu putina verdeata. Celelalte oua se taie in doua, se insira pe fiecare scobitoare o maslina, cate-o bucatica de ardei gras rosu si cate-un cub de cascaval, se infig scobitorile in jumatatile de ou si se garnisesc cu verdeata.
Se servesc cu sosul de smantana si mustar si cu felii de bagheta proaspata sau de paine de tara.
6.766 vizualizări
947 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de vin cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Cremă de cafea cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
3. Supă de vară cu cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Clătite americane (Dulciuri > Clătite)
5. Cârnaţi cu varză şi mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ciorbă cu carne de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Morcovi înveliţi în aluat (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Dovleac prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Tort cu mere şi dulceaţă (Dulciuri > Torturi)
10. Bulete de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Sos de busuioc cu roşii şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Boboc de raţă pe varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Salată de andive cu sos de muştar (Salate > Salate de legume)
14. Cafea aurie (Băuturi > Cafele)
15. Dovlecei cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Tort Sacher (I) (Dulciuri > Torturi)
17. Lasagna de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Mâncare de somn cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Ciorbă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Fileuri de anşoa cu lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Supă de roşii turcească (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Tagliatelle cu măsline si sardele (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Pastă de ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Cafea mexicană (Băuturi > Cafele)
27. Lipie cu ceapă şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
29. Tartă trapeziană (Dulciuri > Prăjituri)
30. Salată de cartofi cu ciuperci marinate în vin (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.