Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Armenia » Ouă armeneşti |
Ouă armeneşti
Reţetă tradiţională din Armenia
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 3 roşii, 3 ardei graşi, 4 ouă, ulei, sare, piper. Mod de preparare: Se curăţă ardeii graşi şi se taie mărunt. Se pun într-o tigaie cu ulei la înăbuşit (la foc mic şi cu capac). Cînd se înmoaie bine, se toarnă peste ei roşiile tăiate cubuleţe şi se amestecă puţin, după care se lasă iar la înăbuşit, pînă se înmoaie şi roşiile. Se sărează şi se adaugă piper după gust, după care se pun ouăle în cuiburi, deasupra, fără să se mai amestece. se pune capacul şi se mai lasă 1-2 min. la foc mic. Cînd sînt gata şi ouăle, se iau cu o paletă cu totul şi se servesc calde, la micul dejun.
10.712 vizualizări
Versiunea printabilă1.052 tipăriri 8 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată de ouă cu costiţă şi sparanghel (Salate > Salate cu ouă) 2. Salată de cartofi cu măr şi ouă (Salate > Salate de legume) 3. Ratatouille cu melcişori (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 4. Ouă cu orez (Aperitive > Aperitive cu ouă) 5. Ouă cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă) 6. Pastă de ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 7. Salată de ouă cu sos de usturoi (Salate > Salate cu ouă) 8. Clafoutis sărat cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 9. Ouă umplute cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 10. Chifteluţe cu ouă (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Ouă scoţiene cu cartofi pure (Aperitive > Aperitive cu ouă) 12. Ouă umplute (Aperitive > Aperitive cu ouă) 13. Ouă umplute cu piept de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 14. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi) 15. Salată de scrumbie cu ouă (Salate > Salate cu peşte) 16. Spanac cu şuncă şi ouă de prepeliţă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 17. Ciorbă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 18. Ouă fierte cleioase (Aperitive > Aperitive cu ouă) 19. Terină de legume cu ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 20. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 21. Rulouri de şuncă cu ouă şi nucă (Aperitive > Aperitive cu carne) 22. Tortuleţe cu căpşuni şi lichior de ouă (Dulciuri > Prăjituri) 23. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă) 24. Cremă cu ouă şi pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu ouă) 25. Ouă cu sos picant şi castraveţi acri (Aperitive > Aperitive cu ouă) 26. Ouă moi (Aperitive > Aperitive cu ouă) 27. Ouă cu brânză în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă) 28. Ouă cu costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă) 29. Salată verde cu ouă şi mărar (Salate > Salate cu ouă) 30. Ouă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă) |