Ouă cu ceapă a la Castranova - reţetă tradiţională din Slovacia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Slovacia » Ouă cu ceapă a la Castranova

Ouă cu ceapă a la Castranova

Reţetă tradiţională din Slovacia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 4 ouă, 1 legătură de ceapă verde, 50 ml ulei, 5 g sare.

Mod de preparare: Se curăţă ceapa şi se taie rondele. Se încinge uleiul şi se adaugă rondelele de ceapă, care se călesc la foc mic până devin transparente. Peste ceapa călită, se sparg ouăle, care se amestecă până când se opreşte focul.
5.174 vizualizări
1.006 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Gogoşele cu gem de caise (Dulciuri > Gogoşi)
2. Ciorbă de fasole verde grasă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Şuncă fiartă în vin cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Drob de miel (special de Paşte) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Risotto clasic cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Sfeclă cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
8. Şerbet de lămâie sau portocală (Conserve de fructe > Dulceaţă)
9. Supă de roşii şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Plăcintă cu varză acră (vărzare) (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Aperitiv crocant cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Cartofi noi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Îngheţată uşoară (Dulciuri > Îngheţate)
14. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Omletă cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Tartă cu prune (II) (Dulciuri > Prăjituri)
19. Tort Diplomat cu fructe (Dulciuri > Torturi)
20. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi) (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Bame greceşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Ciorbă de peşte cu şofran (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Salată rusească de heringi şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
26. Compot de gutui (Conserve de fructe > Compoturi)
27. Ciuperci pane maramureşene (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ciorbă de cartofi cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Majniţă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.