Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Slovacia » Ouă cu ceapă a la Castranova |
Ouă cu ceapă a la Castranova
Reţetă tradiţională din Slovacia
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 2 Ingrediente: 4 ouă, 1 legătură de ceapă verde, 50 ml ulei, 5 g sare. Mod de preparare: Se curăţă ceapa şi se taie rondele. Se încinge uleiul şi se adaugă rondelele de ceapă, care se călesc la foc mic până devin transparente. Peste ceapa călită, se sparg ouăle, care se amestecă până când se opreşte focul.
5.139 vizualizări
Versiunea printabilă994 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată de sfeclă roşie cu maioneză (Salate > Salate de legume) 2. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Ciuperci cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte) 4. Friptură ţărănească (Mâncăruri > Fripturi) 5. Salată Delicia (Salate > Salate cu carne de pasăre) 6. Cremă de Gorgonzola (Aperitive > Aperitive cu brânză) 7. Îngheţată de zahăr ars (Dulciuri > Îngheţate) 8. Ouă umplute cu piept de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 9. Clafoutis cu caise (Dulciuri > Prăjituri) 10. File de vită cu ulei de trufe negre (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi) 12. Ruladă de curcan cu prune uscate (Mâncăruri > Fripturi) 13. Omletă cu urzici (Aperitive > Aperitive cu ouă) 14. Umplutură cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 15. Ficăţei surpriză (Aperitive > Aperitive cu carne) 16. Mâncare de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 17. Salată de vinete cu maioneză (Salate > Salate de legume) 18. Brioşe cu ciocolată şi mac (Dulciuri > Prăjituri) 19. Peşte pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 20. Limbă cu lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 21. Melci în cochilie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Rasol de iepure împănat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Şalău polonez rapid (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 24. Marinată de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 25. Tunel de castane (Dulciuri > Prăjituri) 26. Ouă cu hering şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă) 27. Salată norvegiană (Salate > Salate de legume) 28. Papanaşi cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 29. Supă de praz cu arpacaş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 30. Salată de ţelină şi morcov (Salate > Salate de legume) |