![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Ouă vieneze |
Ouă vieneze
![]() Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 35 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 7 ouă, 150 g pastă mici, pesmet, ulei. Mod de preparare: 5 ouă se fierb tari, se curăţă de coajă şi se lasă la răcit. Se învelesc apoi într-un strat subţire de pastă de mici, se dau prin cele doua ouă rămase, bătute bine cu furculiţa, şi prin pesmet, după care se prăjesc într-o baie de ulei. După ce s-au răcit, se taie în patru cu un cuţit umezit cu puţină apă.
9.587 vizualizări
1.143 tipăriri 10 trimiteri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |