Ouă vieneze - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Ouă vieneze

Ouă vieneze

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 7 ouă, 150 g pastă mici, pesmet, ulei.

Mod de preparare: 5 ouă se fierb tari, se curăţă de coajă şi se lasă la răcit. Se învelesc apoi într-un strat subţire de pastă de mici, se dau prin cele doua ouă rămase, bătute bine cu furculiţa, şi prin pesmet, după care se prăjesc într-o baie de ulei. După ce s-au răcit, se taie în patru cu un cuţit umezit cu puţină apă.
9.621 vizualizări
1.158 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă umplute cu şuncă şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Salată de ton cu ouă fierte (Salate > Salate cu peşte)
3. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Ouă umplute cu sos de carne (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Salată de ouă cu roşii şi ridichi (Salate > Salate cu ouă)
6. Ouă umplute cu sos de lapte (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Salată verde cu ouă şi mărar (Salate > Salate cu ouă)
8. Vinete cu ceapă şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Cremă din ouă întregi cu albuşul bătut spumă (Dulciuri > Creme)
10. Ouă florentine (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Salată de ouă cu ceapă verde şi pătrunjel (Salate > Salate cu ouă)
12. Ouă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Ouă pufoase (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Ouă cochete (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Ouă tunisiene cu ardei şi roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Fasole verde cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Ouă umplute cu ficat cu aromă de coniac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Tortuleţe cu căpşuni şi lichior de ouă (Dulciuri > Prăjituri)
20. Salată de praz cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
21. Ciorbă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ouă răscoapte cu sos picant (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Salată de conopidă cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
24. Coşuleţe de parizer cu ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Talmeş-balmeş cu ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Ouă fierte cu somon afumat şi pâine prăjită (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Imitaţie de ciuperci din roşii şi ouă tari (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Salată cu ouă, şuncă şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Salată de ouă cu avocado (Salate > Salate cu ouă)
30. Huevos Motulenos (ouă în stilul Motul) (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.