Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Paella (I) |
Paella (I)
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 2 pahare de orez, o ceapa medie, un morcov, fructe de mare, amestec mexican (mazare, porumb, etc.), o conserva cu ciuperci, sare, piper, oregano, curry, ulei. Mod de preparare: Se pune putin ulei intr-o oala. Se curata ceapa si morcovul, se spala; ceapa se taie marunt si morcovul se da prin razatoare; se pun la foc impreuna cu uleiul, ciupercile si cele 2 pahare de orez. Se lasa pina s-au rumenit(cca.5min) si apoi se adauga fructele de mare si 4-5 pahare de apa. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano si curry. Se lasa la foc mic pina este fiert orezul. Se serveste calda.
9.295 vizualizări
Versiunea printabilă1.067 tipăriri 5 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Cartofi gratinaţi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 2. Crap pescăresc (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Tocană de ceapă cu mămăliguţă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Spaghete cu roşii (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 5. Pui cu lămâie (I) (Mâncăruri > Fripturi) 6. Tartă cu struguri (I) (Dulciuri > Prăjituri) 7. Supă de pasăre cu legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 8. Peşte pescăresc (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 9. Tartă cu peşte şi dovlecei (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 10. Tartă cu prune (I) (Dulciuri > Prăjituri) 11. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Ouă răscoapte cu sos picant (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 13. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 14. Plăcintă cu varză (I) (Aperitive > Aperitive cu legume) 15. Supă cremă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 16. Îngheţată de pepene galben (I) (Dulciuri > Îngheţate) 17. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 18. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 19. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri) 20. Pui cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Cremă de cafea cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme) 22. Salată de cuş-cuş (I) (Salate > Salate de legume) 23. Mâncare de mazăre (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 24. Dovlecei pane (I) (Aperitive > Aperitive cu legume) 25. Pui pe sticlă (I) (Mâncăruri > Fripturi) 26. Ciorbă de sfeclă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 27. Salată de ţelină crudă (I) (Salate > Salate de legume) 28. Supă cremă de fasole boabe (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 29. Borş de perişoare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 30. Ciorbă de fasole boabe (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) |