Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Paella (I) |
Paella (I)
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 2 pahare de orez, o ceapa medie, un morcov, fructe de mare, amestec mexican (mazare, porumb, etc.), o conserva cu ciuperci, sare, piper, oregano, curry, ulei. Mod de preparare: Se pune putin ulei intr-o oala. Se curata ceapa si morcovul, se spala; ceapa se taie marunt si morcovul se da prin razatoare; se pun la foc impreuna cu uleiul, ciupercile si cele 2 pahare de orez. Se lasa pina s-au rumenit(cca.5min) si apoi se adauga fructele de mare si 4-5 pahare de apa. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano si curry. Se lasa la foc mic pina este fiert orezul. Se serveste calda.
9.330 vizualizări
Versiunea printabilă1.078 tipăriri 5 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Omletă cu legume (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 2. Păstrăvi la grătar (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Cremă de banane (I) (Dulciuri > Creme) 4. Musaca de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 5. Supă cremă de fasole boabe (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 6. Supă de pătrunjel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 7. Pui pe sticlă (I) (Mâncăruri > Fripturi) 8. Glazură rapidă de cacao (I) (Dulciuri > Glazuri, sosuri) 9. Curcan umplut cu castane (I) (Mâncăruri > Fripturi) 10. Îngheţată de vanilie (I) (Dulciuri > Îngheţate) 11. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume) 12. Inele de ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume) 13. Ostropel de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 15. Ciuperci umplute cu brânză (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 16. Pesto Genovese (I) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 17. Limbă cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 18. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Tort Joffre (I) (Dulciuri > Torturi) 20. Ouă umplute cu pastă de peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 21. Ciorbă de sfeclă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 22. Tartă cu mere (I) (Dulciuri > Prăjituri) 23. Ciorbă de burtă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 24. Ouă răscoapte cu sos picant (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 25. Ciorbă de văcuţă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 26. Mâncare de praz (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 27. Ciorbă de fasole verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 28. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 29. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 30. Peşte în aluat (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) |