Paella (I) - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Paella (I)

Paella (I)

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 pahare de orez, o ceapa medie, un morcov, fructe de mare, amestec mexican (mazare, porumb, etc.), o conserva cu ciuperci, sare, piper, oregano, curry, ulei.

Mod de preparare: Se pune putin ulei intr-o oala. Se curata ceapa si morcovul, se spala; ceapa se taie marunt si morcovul se da prin razatoare; se pun la foc impreuna cu uleiul, ciupercile si cele 2 pahare de orez. Se lasa pina s-au rumenit(cca.5min) si apoi se adauga fructele de mare si 4-5 pahare de apa. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano si curry. Se lasa la foc mic pina este fiert orezul.
Se serveste calda.
9.330 vizualizări
1.078 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Omletă cu legume (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Păstrăvi la grătar (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Cremă de banane (I) (Dulciuri > Creme)
4. Musaca de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Supă cremă de fasole boabe (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de pătrunjel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Pui pe sticlă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Glazură rapidă de cacao (I) (Dulciuri > Glazuri, sosuri)
9. Curcan umplut cu castane (I) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Îngheţată de vanilie (I) (Dulciuri > Îngheţate)
11. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
12. Inele de ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Ostropel de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Ciuperci umplute cu brânză (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Pesto Genovese (I) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
17. Limbă cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Tort Joffre (I) (Dulciuri > Torturi)
20. Ouă umplute cu pastă de peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Ciorbă de sfeclă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Tartă cu mere (I) (Dulciuri > Prăjituri)
23. Ciorbă de burtă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ouă răscoapte cu sos picant (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Ciorbă de văcuţă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Mâncare de praz (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Ciorbă de fasole verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Peşte în aluat (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.