![]() |
![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Paella cu carne de pui |
Paella cu carne de pui
![]() Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: medie Ingrediente: 1 lingura ulei de masline, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, 1/2 ardei iute, 320 g orez, 900 ml apa, 1 pachet sofran (0,5 g), 2 cuburi bulion concentrat, 600 g bucati carne de pui, 1/2 lingurita sare, 1 catel de usturoi, 250 g fasole verde congelata, 1 ardei rosu, 1 cutie scoici (250 g), 1 pachet fructe de mare (200 g), felii de lamiie, raci. Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o cratita destul de mare unde sa aiba loc orezul sa fiarba. Se curata si se toaca ceapa si usturoiul, se toaca ardeiul iute. Se prajesc citeva minute ceapa si usturoiul. Se adauga orezul si apa, sofranul si cuburile de bulion. Se lasa sa fiarba 15 min. Se incinge uleiul (1 lingura) pentru carne. Se prajeste carnea. Se sareaza, se adauga usturoiul tocat si ardeiul iute. Se mai prajeste totul pe foc mic 10-15 min. Se pun bucatile de pui peste orez. Se adauga fasolea verde inghetata. Se lasa sa fiarba 4-5 min. Se taie ardeiul feliute si se amesteca si el. Se adauga scoicile si fructele de mare si se lasa sa se incalzeasca. Se orneaza cu felii de lamiie si raci. Se serveste cu piine si salata.
20.945 vizualizări
1.221 tipăriri 11 trimiteri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |