Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Paella cu carne de pui |
Paella cu carne de pui
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: medie Ingrediente: 1 lingura ulei de masline, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, 1/2 ardei iute, 320 g orez, 900 ml apa, 1 pachet sofran (0,5 g), 2 cuburi bulion concentrat, 600 g bucati carne de pui, 1/2 lingurita sare, 1 catel de usturoi, 250 g fasole verde congelata, 1 ardei rosu, 1 cutie scoici (250 g), 1 pachet fructe de mare (200 g), felii de lamiie, raci. Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o cratita destul de mare unde sa aiba loc orezul sa fiarba. Se curata si se toaca ceapa si usturoiul, se toaca ardeiul iute. Se prajesc citeva minute ceapa si usturoiul. Se adauga orezul si apa, sofranul si cuburile de bulion. Se lasa sa fiarba 15 min. Se incinge uleiul (1 lingura) pentru carne. Se prajeste carnea. Se sareaza, se adauga usturoiul tocat si ardeiul iute. Se mai prajeste totul pe foc mic 10-15 min. Se pun bucatile de pui peste orez. Se adauga fasolea verde inghetata. Se lasa sa fiarba 4-5 min. Se taie ardeiul feliute si se amesteca si el. Se adauga scoicile si fructele de mare si se lasa sa se incalzeasca. Se orneaza cu felii de lamiie si raci. Se serveste cu piine si salata.
20.925 vizualizări
Versiunea printabilă1.215 tipăriri 11 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ruladă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Papricaş de pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Piept de pui cu soia şi prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. Pui marocan cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Macaroane cu piept de pui şi ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 6. Pulpe de pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 7. Piept de pui cu sos de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre) 9. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 10. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Chicken Wings (Aripioare de pui la cuptor) (Mâncăruri > Fripturi) 12. Piept de pui cu trufe (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi (Mâncăruri > Fripturi) 14. Ghiveci cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Pui a la Nick (Mâncăruri > Fripturi) 16. Pui cu susan şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Vinete umplute cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 18. Pui cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Borş rusesc cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 20. Dovlecei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 21. Musaca de cartofi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 22. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Raţă sau pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 24. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. Frigărui din carne de berbec (Mâncăruri > Fripturi) 26. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 27. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 28. Pui umplut la sare (Mâncăruri > Fripturi) 29. Tocăniţă de carne cu măghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Pui cu legume şi ouă fierte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |