Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Paella cu carne de pui |
Paella cu carne de pui
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: medie Ingrediente: 1 lingura ulei de masline, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, 1/2 ardei iute, 320 g orez, 900 ml apa, 1 pachet sofran (0,5 g), 2 cuburi bulion concentrat, 600 g bucati carne de pui, 1/2 lingurita sare, 1 catel de usturoi, 250 g fasole verde congelata, 1 ardei rosu, 1 cutie scoici (250 g), 1 pachet fructe de mare (200 g), felii de lamiie, raci. Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o cratita destul de mare unde sa aiba loc orezul sa fiarba. Se curata si se toaca ceapa si usturoiul, se toaca ardeiul iute. Se prajesc citeva minute ceapa si usturoiul. Se adauga orezul si apa, sofranul si cuburile de bulion. Se lasa sa fiarba 15 min. Se incinge uleiul (1 lingura) pentru carne. Se prajeste carnea. Se sareaza, se adauga usturoiul tocat si ardeiul iute. Se mai prajeste totul pe foc mic 10-15 min. Se pun bucatile de pui peste orez. Se adauga fasolea verde inghetata. Se lasa sa fiarba 4-5 min. Se taie ardeiul feliute si se amesteca si el. Se adauga scoicile si fructele de mare si se lasa sa se incalzeasca. Se orneaza cu felii de lamiie si raci. Se serveste cu piine si salata.
20.888 vizualizări
Versiunea printabilă1.202 tipăriri 11 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pui cu lămâie (I) (Mâncăruri > Fripturi) 2. Salată mexicană cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 3. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne) 4. Pui fripţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 5. Ceapă umplută cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 6. Salată din piept de pui cu cartofi (Salate > Salate cu carne de pasăre) 7. Pui la capac (Mâncăruri > Fripturi) 8. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 9. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne) 10. Ruladă de carne cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi) 11. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 12. Pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi) 13. Piept de pui în stil italian (Mâncăruri > Fripturi) 14. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi) 15. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 16. Pui sote cu vin alb şi piper (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Găluşte de cartofi umplute cu şuncă şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 18. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 19. Ardei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 20. Pui marocan cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Pui înăbuşit (Mâncăruri > Fripturi) 22. Pui marinat cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi) 23. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 24. Piept de pui cu nuci pecan (Salate > Salate cu carne de pasăre) 25. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) 26. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 27. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 28. Chicken Wings (Aripioare de pui la cuptor) (Mâncăruri > Fripturi) 29. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 30. Orez cu pui şi bambus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |