Paella cu carne de pui - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Paella cu carne de pui

Paella cu carne de pui

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 lingura ulei de masline, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, 1/2 ardei iute, 320 g orez, 900 ml apa, 1 pachet sofran (0,5 g), 2 cuburi bulion concentrat, 600 g bucati carne de pui, 1/2 lingurita sare, 1 catel de usturoi, 250 g fasole verde congelata, 1 ardei rosu, 1 cutie scoici (250 g), 1 pachet fructe de mare (200 g), felii de lamiie, raci.

Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o cratita destul de mare unde sa aiba loc orezul sa fiarba. Se curata si se toaca ceapa si usturoiul, se toaca ardeiul iute. Se prajesc citeva minute ceapa si usturoiul. Se adauga orezul si apa, sofranul si cuburile de bulion. Se lasa sa fiarba 15 min.
Se incinge uleiul (1 lingura) pentru carne. Se prajeste carnea. Se sareaza, se adauga usturoiul tocat si ardeiul iute. Se mai prajeste totul pe foc mic 10-15 min.
Se pun bucatile de pui peste orez. Se adauga fasolea verde inghetata. Se lasa sa fiarba 4-5 min. Se taie ardeiul feliute si se amesteca si el.
Se adauga scoicile si fructele de mare si se lasa sa se incalzeasca.
Se orneaza cu felii de lamiie si raci.
Se serveste cu piine si salata.
20.945 vizualizări
1.221 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Pui cu legume şi afumătură (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă de gulii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
7. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Ruladă din carne tocată cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Frigărui din carne de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
10. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pasteta din carne cu sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Supă de pui cu lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Pasteta din carne cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Piept de pui cu trufe (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Ruladă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Macaroane cu piept de pui şi ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Pate din carne de iepure în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Piept de pui cu ciuperci şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Piept de pui a la Roquefort (Mâncăruri > Fripturi)
25. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Mâncare de dovlecei cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Varză murată cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată mexicană cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Vinete cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.