Paella cu carne de pui - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Paella cu carne de pui

Paella cu carne de pui

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 lingura ulei de masline, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, 1/2 ardei iute, 320 g orez, 900 ml apa, 1 pachet sofran (0,5 g), 2 cuburi bulion concentrat, 600 g bucati carne de pui, 1/2 lingurita sare, 1 catel de usturoi, 250 g fasole verde congelata, 1 ardei rosu, 1 cutie scoici (250 g), 1 pachet fructe de mare (200 g), felii de lamiie, raci.

Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o cratita destul de mare unde sa aiba loc orezul sa fiarba. Se curata si se toaca ceapa si usturoiul, se toaca ardeiul iute. Se prajesc citeva minute ceapa si usturoiul. Se adauga orezul si apa, sofranul si cuburile de bulion. Se lasa sa fiarba 15 min.
Se incinge uleiul (1 lingura) pentru carne. Se prajeste carnea. Se sareaza, se adauga usturoiul tocat si ardeiul iute. Se mai prajeste totul pe foc mic 10-15 min.
Se pun bucatile de pui peste orez. Se adauga fasolea verde inghetata. Se lasa sa fiarba 4-5 min. Se taie ardeiul feliute si se amesteca si el.
Se adauga scoicile si fructele de mare si se lasa sa se incalzeasca.
Se orneaza cu felii de lamiie si raci.
Se serveste cu piine si salata.
20.984 vizualizări
1.233 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Turtă de carne tocată, cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Pui cu sparanghel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pui cu sos de cimbru şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
5. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Pui cerchez (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Pasteta din carne cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pui cu sos de vin şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pate de ficăţei de pui cu coniac (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ceapă umplută cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Piept de pui cu alune (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
16. Varză murată cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Pui fript cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
18. Borş de pui cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Pui fracasse (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ardei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Risotto cu carne tocată şi curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Piept de pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
27. Papricaş de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Tartă de cartofi cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Dovlecei cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.