Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pateuri hamburgheze |
Pateuri hamburgheze
Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: redusă Ingrediente: 900 g aluat de foetaj, 500 g carne de vita tocata, 2 linguri ulei, 2 linguri pasta de rosii, 2 linguri smantana, 1 ou intreg, 1 galbenus, 2 linguri lapte, 2 catei de usturoi, 1 ceapa, 1 legatura patrunjel verde - toate tocate marunt, sare, piper, 1 varf de cutit piper de Cayenne. Mod de preparare: Se lasa aluatul sa se dezghete (daca este congelat) si se taie patrate. Se-ncinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea impreuna cu ceapa si usturoiul. Se adauga pasta de rosii si condimentele, se lasa sa se raceasca si apoi se incorporeaza oul intreg, smantana si patrunjelul verde tocat. Se incinge cuptorul la 200 grade C. Pe patratele de aluat se pune cate-o lingura cu umplutura, se ung marginile cu galbenusul amestecat cu lapte, se pliaza si se apasa cu degetele ca sa se lipeasca. Se aseaza pateurile pe o tava unsa, se ung pe deasupra cu galbenus si lapte si se coc aproximativ 25 de minute.
6.876 vizualizări
Versiunea printabilă1.097 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 2. Pateuri aperitiv (Aperitive > Aperitive cu brânză) 3. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 4. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 5. Pateuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 6. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne) 7. Minipateuri cu crenvuşti (Aperitive > Aperitive cu carne) 8. Pateuri umplute cu praz şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 9. Pateuri cu şuncă şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu carne) 10. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Pateuri cu salam (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Pateuri cu praz şi brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză) |