Peşte Teriyaki - reţetă tradiţională din Japonia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Peşte Teriyaki

Peşte Teriyaki

Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de peste (de aprox. 100-150 g fiecare), faina, 2 linguri ulei.
Marinata: 3 linguri sos de soia, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingura zahar, 1 lingura praf de ghimbir
Sosul Teriyaki: 1 lingura zahar, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingura sos de soia.

Mod de preparare: Se amesteca ingredintele pentru marinata. Intr-o farfurie intinsa se marineaza pestele pentru 30 min. Se scoate pestele din marinata si fiecare bucata se da usor prin faina. Marinata ramasa se pastreaza.
Se toarna sosul fierbinte peste fiecare bucata de peste si se serveste cu garnitura de orez (fiert scazut) si muraturi in otet (telina, conopida).
5.776 vizualizări
1.086 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Peşte rasol (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Peşte în sos roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. File de peşte cu piure de cartofi şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Roşii umplute cu peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Peşte la gratin cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Peşte cu varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Cubuleţe de peşte dulci acrişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Fileuri de peşte coapte în pâine (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Peşte pe legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Peşte sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Peşte cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. File de peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Peşte cu crustă de praf de ardei iute (chili) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Peşte la cuptor cu paste orzo şi sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Peşte înăbuşit cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Peşte grecesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Peşte gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. File de peşte cu salată de praz şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Omletă cu peşte şi sos de unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Peşte în aluat (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Tartine cu pastă de peşte afumat (Aperitive > Sandviciuri)
22. Peşte cu sos tomat şi vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Chiftele de peşte în stil indian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Mâncare de peşte cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Yum Yum (Peşte thailandez) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Zeamă de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte)
29. Zacuscă de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.