![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Peşte Teriyaki |
Peşte Teriyaki
![]() Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 50 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 4 fileuri de peste (de aprox. 100-150 g fiecare), faina, 2 linguri ulei. Marinata: 3 linguri sos de soia, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingura zahar, 1 lingura praf de ghimbir Sosul Teriyaki: 1 lingura zahar, 3 linguri sake (sau vin alb), 1 lingura sos de soia. Mod de preparare: Se amesteca ingredintele pentru marinata. Intr-o farfurie intinsa se marineaza pestele pentru 30 min. Se scoate pestele din marinata si fiecare bucata se da usor prin faina. Marinata ramasa se pastreaza. Se toarna sosul fierbinte peste fiecare bucata de peste si se serveste cu garnitura de orez (fiert scazut) si muraturi in otet (telina, conopida).
5.776 vizualizări
1.086 tipăriri 1 trimitere ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |