![]() |
![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Japonia » Peşte alb prăjit cu pesmet |
Peşte alb prăjit cu pesmet
![]() Reţetă tradiţională din Japonia
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 2 Ingrediente: 200 g peşte alb, 80 g şuncă presată, sare, osake, piper, 50 g pesmet, 1 ou, făină albă. Mod de preparare: Se curăţă peştele, se presară puţină sare, piper şi puţin alcool, se face o tăietură în care se introduce o felie de şuncă presată. Se trece prin făină albă, prin oul bătut, după care prin pesmet şi se pune la prăjit în ulei încins.
7.550 vizualizări
1.186 tipăriri 4 trimiteri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |