Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.238 vizualizări
1.171 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Fasole verde sau ţucără cu sos de roşii şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Salată de cartofi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
3. Frigărui de mînzat cu cartofi noi şi salată de varză (Mâncăruri > Fripturi)
4. Andive cu sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Mic dejun ţărănesc (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Peşte oriental (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Rulouri cu peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Dulceaţă de caise sau prune verzi (Conserve de fructe > Dulceaţă)
9. Plăcinte de omletă cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Gogoşari aperitiv (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
11. Sos de ciocolată pentru panettone (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
12. Supă din oase cu diferite garnituri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Cod cu macaroane şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Ciuperci pe frigănele (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Tocăniţă de pipote (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
16. Salată de fructe Smoothie (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Sarailie (Dulciuri > Prăjituri)
18. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri)
19. Plăcinte de varză acră cu sos de smântână şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Mâncare de ardei gras cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Cremă de ciocolată sau cacao cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
23. Marinată de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Tajina marocană cu gutui caramelizate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Gogoşi de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Peşte la cuptor cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Ciorbă cu perişoare din pate de soia (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Budincă de macaroane cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Prăjitură cu piersici la gheaţă (Dulciuri > Prăjituri)
30. Ouă moi cu sparanghel, şuncă şi pâine prăjită (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.