Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.282 vizualizări
1.186 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
2. Crab umplut antilez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Cotlete cu ceapă verde şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată Scorpio (Salate > Salate cu peşte)
5. Prăjitură moale cu nucă şi cremă de cafea (Dulciuri > Prăjituri)
6. Salată de cartofi cu codiţe de ceapă verde (Salate > Salate de legume)
7. Salată de paste cu roşii şi creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
8. Stufat de miel cu ceapă şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată de păpădie fiartă (Salate > Salate de legume)
10. Creveţi la grătar cu orez picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Ouă cu hering şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Tartă cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
14. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Blanquette de veau (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Plăcintă dobrogeană cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Vin de corcoduşe (Băuturi > Băuturi cu vin)
18. Piersici Melba (Dulciuri > Salate de fructe)
19. Salata şefului (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Papanaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Ciorbă de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Turtiţe cu rozmarin şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Chifle umplute cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Rulouri cu şuncă şi creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Antricot de viţel în staniol (Mâncăruri > Fripturi)
26. Budincă de mălai cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Ciorbă de legume cu varză şi fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Frittată cu ciuperci şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Friptură de miel cu slănină la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată de banane cu rom şi frişcă (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.