Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.209 vizualizări
1.165 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Terină de legume cu ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Ciorbă de burtă din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Supă cretană de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Spaghete cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Fasole verde cu roşii şi mentă (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pere în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple)
8. Salată de ridichi negre (Salate > Salate de legume)
9. Salată de gulii cu maioneză (Salate > Salate de legume)
10. Budincă de praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Tort cu prune şi frişcă (Dulciuri > Torturi)
12. Budincă de morcovi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Pui umplut cu costiţă, nuci şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
14. Salată de ceapă de apă (Salate > Salate de legume)
15. Tocăniţă de cartofi cu cârnăciori (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Penne cu fileuri de sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Salată de ridichi de lună (Salate > Salate de legume)
18. Pâine prăjită cu piure de roşii (Aperitive > Sandviciuri)
19. Ciorbă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Piftie de gâscă sau curcan (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Salată de cicoare scarolă cu smântână (Salate > Salate de legume)
23. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
24. Salată cu scrumbie afumată (Salate > Salate cu peşte)
25. Îngheţată spumoasă (Dulciuri > Îngheţate)
26. Salată de scrumbie cu ouă (Salate > Salate cu peşte)
27. Salată de ouă cu sos picant (Salate > Salate cu ouă)
28. Ouă suedeze cu peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Fusilli cu perişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Mâncare de conopidă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.