Peşte pane în ou şi hrean - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Peşte pane în ou şi hrean

Peşte pane în ou şi hrean

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 1

Ingrediente: 150 g file de peste, sare, piper proaspat macinat, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 ou, 1-2 lingurite hrean ras, 1 lingura faina, 1 lingura unt topit, 200 g sfecla rosie (fiarta), 1-2 linguri otet balsamic, 1 lingurita mustar dulce, 1 lingurita ulei de floarea-soarelui, 2 linguri patrunjel verde tocat, zahar.

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se taie in doua, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. In oul batut se incorporeaza hreanul ras, se dau bucatile de peste prin faina, ou si hrean si se prajesc circa 3 minute pe fiecare parte in uleiul incins (pana se rumenesc frumos). Se taie sau se rade sfecla si se toarna peste ea un sos preparat din otet, mustar, ulei si patrunjel verde, condimentat cu sare, piper si - eventual - putin zahar. Se amesteca bine, se lasa sfecla sa se patrunda si se serveste cu pestele pane.
Este o reteta bavareza.
8.160 vizualizări
1.152 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sărmăluţe de soia în foi de viţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Salată de roşii coapte cu brânză, şuncă şi pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Chec cu verdeţuri şi ouă fierte (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Salată de conopidă cu iaurt şi usturoi (Salate > Salate de legume)
5. Tort şah (Dulciuri > Torturi)
6. Salată de legume cu friptură de vacă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
7. Cremă de scrumbii marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Cod a la french country (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Cocteil cu ananas (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
10. Peşte alb cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Paste cu sos de smântână şi somon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de peşte finlandeză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă de legume cu măsline (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Lapte de piersici (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Tochitură din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Budincă de spanac cu franzelă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre si smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
20. Cremă picantă de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Mămăligă cu brânză de burduf la cuptor (Mâncăruri > Preparate din mălai)
23. Salată boeuf cu ouă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Pui "cinci continente" (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Tartă cu peşte şi dovlecei (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Salată de varză albă cu chimen (Salate > Salate de legume)
27. Cuiburi de castraveţi cu unt de sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Salată de cartofi cu ceapă şi roşii (Salate > Salate de legume)
29. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Calcan fiert (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.