Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Pesto Genovese (I) |
Pesto Genovese (I)
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 2-3 ceşcuţe cu frunze de busuioc, 3 linguriţe seminţe de pin, 2 căţei de usturoi, 1/4 linguriţă sare, ulei de măsline, parmezan, roşii pentru garnitură. Mod de preparare: Se pun toate ingredientele în robot, cu excepţia uleiului de măsline şi se amestecă până devine pastă. Pe măsură ce se mixează, se adaugă treptat uleiul până se absoarbe complet. Se serveşte fierbinte, garnisit cu roşii.
12.443 vizualizări
Versiunea printabilă1.114 tipăriri 6 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Lichior de ouă (I) (Băuturi > Lichioruri) 2. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte) 3. Crap umplut cu ciuperci şi orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 4. Supă cremă de ţelină (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 5. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 6. Ceapă murată în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple) 7. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 8. Salată de cartofi cu sos verde (I) (Salate > Salate de legume) 9. Ciorbă ţărănească de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 10. Sos pentru spaghete al pesto (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 11. Cremă de ciocolată sau cacao cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme) 12. Pui cu bame (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Sos de vin (I) (Sosuri > Sosuri reci) 14. Supă de fructe de mare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 15. Sos Guacamole (I) (Sosuri > Sosuri reci) 16. Tartă cu căpşuni (I) (Dulciuri > Prăjituri) 17. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 18. Tort de ciocolată (I) (Dulciuri > Torturi) 19. Mititei (mici) (I) (Mâncăruri > Fripturi) 20. Omletă pizza (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 21. Dulceaţă de gutui (I) (Conserve de fructe > Dulceaţă) 22. Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 23. Tort Joffre (I) (Dulciuri > Torturi) 24. Îngheţată de pepene galben (I) (Dulciuri > Îngheţate) 25. Mâncare de mazăre (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 26. Gogoşari în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple) 27. Tort de mere (I) (Dulciuri > Torturi) 28. Lebărvurşti (Leberwurst) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 29. Crap umplut cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 30. Salată pentru iarnă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) |