![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Pesto Genovese (I) |
Pesto Genovese (I)
![]() Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 2-3 ceşcuţe cu frunze de busuioc, 3 linguriţe seminţe de pin, 2 căţei de usturoi, 1/4 linguriţă sare, ulei de măsline, parmezan, roşii pentru garnitură. Mod de preparare: Se pun toate ingredientele în robot, cu excepţia uleiului de măsline şi se amestecă până devine pastă. Pe măsură ce se mixează, se adaugă treptat uleiul până se absoarbe complet. Se serveşte fierbinte, garnisit cu roşii.
12.533 vizualizări
1.134 tipăriri 6 trimiteri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |