Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Pesto roşu |
Pesto roşu
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 4-5 rosii, migdale pisate, parmezan, 2 cescute funze de busuioc proaspat, ulei de masline, 2-3 catei de usturoi, sare, piper. Mod de preparare: Se taie rosiile in felii. Se pun intr-un bol mare impreuna cu migdalele pisate, parmezanul, busuiocul, sare, piper si un pic de ulei de masline. Se paseaza totul cu mixerul, iar pe parcurs se mai adauga ulei de masline. Sosul nu trebuie sa fie prea lichid. Se adauga pastele (spaghete, capellini, tagliatelle) in bol, se amesteca. Se serveste cu parmezan
8.916 vizualizări
Versiunea printabilă1.110 tipăriri 5 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pere în vin roşu cu mentă (Dulciuri > Salate de fructe) 2. Midii cu pesto şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Ceapă murată în vin roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Salată de căpşuni cu vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe) 5. Sos de vin roşu (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri) 6. Legume coapte cu sos verde şi roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 7. Supă de morcovi cu pesto (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 8. Sos roşu cu ouă şi smântână (Sosuri > Sosuri roşii) 9. Peşte în sos roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 10. Pere în vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe) 11. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi) 12. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi) 13. Sos roşu franţuzesc (Sosuri > Sosuri roşii) 14. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 15. Sos roşu (Sosuri > Sosuri roşii) 16. Pulpă de purcel în vin roşu cu fasole boabe (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi) 18. Crap în foi de dafin stropit cu vin roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Sos pentru spaghete al pesto (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 20. Pesto (Sosuri > Sosuri cu legume) 21. Pesto Genovese (I) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 22. Prăjitură cu alune şi vin roşu (Dulciuri > Prăjituri) 23. Tăiţei cu pesto de ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 24. Sos roşu de ciuperci cu ceapă (Sosuri > Sosuri roşii) 25. Supă cremă de praz cu pesto (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 26. Pesto Genovese (II) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 27. Lichior de vin roşu (Băuturi > Lichioruri) 28. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi) |