Piept de pui cu mozzarella - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui cu mozzarella

Piept de pui cu mozzarella

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de pui a cate 150 g fiecare, sare, piper, 3 linguri ulei, 125 g mozzarella (sau telemea noua, nesarata), 4 rosii mijlocii, 1/2 legatura codite de ceapa verde, coaja rasa de la 1/2 lamaie.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 250 grade C. Se spala carnea, se zvanta, se sareaza, se pipereaza si se prajeste 3-4 minute pe fiecare parte in uleiul incins. Apoi se asaza fileurile unul langa altul intr-o forma termorezistenta (de Jena, eventual). Se taie branza in opt felii si se asaza cate doua pe fiecare file de pui. Deasupra se presara rosiile taiate cubulete, se sareaza, se pipereaza si se lasa la cuptor intre 3-5 minute. Coditele de ceapa spalate si zvantate se taie rondele si se presara peste carne, impreuna cu coaja rasa de lamaie. Pieptul de pui se serveste cu paine prajita si frecata cu usturoi.
6.212 vizualizări
817 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui rumenit la cuptor în stil rustic (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pui cu sos de vin şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Pui mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Sote de pui cu pastă de ardei copţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pui cu cuş-cuş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Pui fript cu varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
11. Tochitură de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Pane de piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
14. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Pui cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Piept de pui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Supă de pui cu gulii şi lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi)
19. Pui cu ceapă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
20. Fasole verde cu pui aromat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Tom Kha Gai (Supă de pui cu lapte de cocos) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Pui cu struguri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Piept de pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pilaf de pui cu unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Salată de pui cu avocado (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Pui cu muştar la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pulpe de pui cu grapefruit (Mâncăruri > Fripturi)
28. Bruschetta cu pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
30. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.