Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui cu mozzarella |
Piept de pui cu mozzarella
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 4 fileuri de pui a cate 150 g fiecare, sare, piper, 3 linguri ulei, 125 g mozzarella (sau telemea noua, nesarata), 4 rosii mijlocii, 1/2 legatura codite de ceapa verde, coaja rasa de la 1/2 lamaie. Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 250 grade C. Se spala carnea, se zvanta, se sareaza, se pipereaza si se prajeste 3-4 minute pe fiecare parte in uleiul incins. Apoi se asaza fileurile unul langa altul intr-o forma termorezistenta (de Jena, eventual). Se taie branza in opt felii si se asaza cate doua pe fiecare file de pui. Deasupra se presara rosiile taiate cubulete, se sareaza, se pipereaza si se lasa la cuptor intre 3-5 minute. Coditele de ceapa spalate si zvantate se taie rondele si se presara peste carne, impreuna cu coaja rasa de lamaie. Pieptul de pui se serveste cu paine prajita si frecata cu usturoi.
6.259 vizualizări
Versiunea printabilă827 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pui cu bame şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi) 3. Ostropel de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. Spaghete cu piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 5. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 6. Pui cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 8. Pui la capac (Mâncăruri > Fripturi) 9. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne) 10. Piept de pui cu nuci pecan (Salate > Salate cu carne de pasăre) 11. Pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Sote de pui cu pastă de ardei copţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Pui cu arpagic (Mâncăruri > Fripturi) 14. Pui cu lămâie (I) (Mâncăruri > Fripturi) 15. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi) 16. Rulouri de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Pulpe de pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 18. Pui cerchez (Salate > Salate cu carne de pasăre) 19. Salată mexicană cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 20. Copane de pui gratinate cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi) 21. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 22. Salată verde cu portocale şi pastramă afumată de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 23. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 24. Tortilla cu piept de pui şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Pui cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Pui cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 28. Pui cu portocale (Mâncăruri > Fripturi) 29. Piept de gâscă tocat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 30. Fatteh cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |