Piept de pui cu mozzarella - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui cu mozzarella

Piept de pui cu mozzarella

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de pui a cate 150 g fiecare, sare, piper, 3 linguri ulei, 125 g mozzarella (sau telemea noua, nesarata), 4 rosii mijlocii, 1/2 legatura codite de ceapa verde, coaja rasa de la 1/2 lamaie.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 250 grade C. Se spala carnea, se zvanta, se sareaza, se pipereaza si se prajeste 3-4 minute pe fiecare parte in uleiul incins. Apoi se asaza fileurile unul langa altul intr-o forma termorezistenta (de Jena, eventual). Se taie branza in opt felii si se asaza cate doua pe fiecare file de pui. Deasupra se presara rosiile taiate cubulete, se sareaza, se pipereaza si se lasa la cuptor intre 3-5 minute. Coditele de ceapa spalate si zvantate se taie rondele si se presara peste carne, impreuna cu coaja rasa de lamaie. Pieptul de pui se serveste cu paine prajita si frecata cu usturoi.
6.290 vizualizări
836 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncărică de pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Pui cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Pui cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Pui cu orez şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Tocăniţă de pui transilvăneană (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Pui cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Piept de pui cu fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Pui cu legume şi ierburi de Provence (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Sote de pui cu ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)
14. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Pui cu sos de ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pui Divan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Pui umplut cu costiţă, nuci şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
19. Piept de vită cu morcovi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pui "cinci continente" (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pui cu smântână şi cartofi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Pui cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pui la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
24. Salată de fasole cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Pui înăbuşit (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pui cu sos de soia şi ketchup (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pane de piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
29. Pui cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pui cu ravioli (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.