![]() |
![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Israel » Piept de pui cu nuci pecan |
Piept de pui cu nuci pecan
![]() Reţetă tradiţională din Israel
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 2 piepturi de pui prajite sau facute pe grill, 2 castraveti mici, 1 ceapa rosie, 1 pahar nuci pecan. Mod de preparare: Carnea prajita se taie in fisii subtiri si se pune intr-un bol. Castravetii se spala se taie la capete si apoi se taie ca si chibriturile (julien). Se adauga la carne. Nucile se rup in bucati destul de mari si se adauga la carne si castraveti. Ingredientele sosului se amesteca se toarna peste carne. Se amesteca bine totul si se da la frigider. Se serveste rece. Se poate servi pe o frunza de salata verde si peste se poate presara patrunjel verde sau frunze de coriandru proaspat.
8.930 vizualizări
1.181 tipăriri 7 trimiteri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |