Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui în stil italian |
Piept de pui în stil italian
Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 4 bucati file din piept de pui, o mozzarella , 3 rosii, oregano, ulei de masline, lamiie, sare, piper, unt pentru prajit.
Mod de preparare: Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare, piper si suc de lamiie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata. Rosiile se taie felii se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano. Se aseaza doua-trei felii de rosii pe fiecare gratar de pui si se acopera cu o felie de mozzarella. Dupa ce se inmoaie mozzarella puiul este gata. Se serveste cu cartofi natur.
6.039 vizualizări
Versiunea printabilă812 tipăriri 13 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Mujdei cu smântână (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 2. Orez chinezesc cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 3. Creveţi Balti în sos iute (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 4. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 5. Îngheţată de fructe (Dulciuri > Îngheţate) 6. Orez în lapte caramel (Dulciuri > Budinci) 7. Cremă de brânză de vacă cu biscuiţi (Dulciuri > Creme) 8. Tocană de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Sandviciuri cu vinete şi dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume) 10. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi) 11. Salată din sardele în ulei (Salate > Salate cu peşte) 12. Conopidă napolitană (Aperitive > Aperitive cu legume) 13. Pulpe de pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 14. Îngheţată de lămâi sau portocale (Dulciuri > Îngheţate) 15. Sote de ficăţei de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 16. Cuburi de somn în aluat de clătite (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Miel pane cu lapte şi pesmet (Mâncăruri > Fripturi) 18. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 19. Budincă cu cartofi şi legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 20. Inele de ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume) 21. Păstrăv înăbuşit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Şniţel parizian (II) (Mâncăruri > Fripturi) 23. Cârnăciori mexicani (Aperitive > Aperitive cu carne) 24. Orez a la Canton (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez) 25. Crochete din ouă cu brânză sau parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă) 26. Tort Cabana (Dulciuri > Torturi) 27. Desert din brânză de vaci cu zmeură, căpşuni, frăguţe (Dulciuri > Creme) 28. Salată de andive cu mere (Salate > Salate de legume) 29. Îngheţată de afine (Dulciuri > Îngheţate) 30. Tartă cu sparanghel (Aperitive > Aperitive cu legume) |