Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui în stil italian |
Piept de pui în stil italian
Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 4 bucati file din piept de pui, o mozzarella , 3 rosii, oregano, ulei de masline, lamiie, sare, piper, unt pentru prajit.
Mod de preparare: Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare, piper si suc de lamiie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata. Rosiile se taie felii se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano. Se aseaza doua-trei felii de rosii pe fiecare gratar de pui si se acopera cu o felie de mozzarella. Dupa ce se inmoaie mozzarella puiul este gata. Se serveste cu cartofi natur.
6.078 vizualizări
Versiunea printabilă829 tipăriri 13 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Vin de corcoduşe (Băuturi > Băuturi cu vin) 2. Salată de cicoare scarolă cu parmezan ras (Salate > Salate de legume) 3. Tort Diplomat aniversare (Dulciuri > Torturi) 4. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi) 5. Vinete cu carne şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Corăbioare cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume) 7. Afine cu crustă (Dulciuri > Prăjituri) 8. Chifteluţe din peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 9. Cremă de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 10. Omletă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă) 11. Curcan la tavă (Mâncăruri > Fripturi) 12. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 13. Friptură de mînzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi) 14. Supă ardelenească de morcovi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 15. Andive înăbuşite (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 16. Cornuri umplute cu brânză de vacă şi chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză) 17. Hrean în oţet (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 18. Borş de miel cu leuştean şi ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 19. Crap în foi de dafin stropit cu vin roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 20. Penne cu fasole verde şi slăninuţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Cornuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 22. Supă cremă de cartofi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 23. Borş de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 24. Ciuperci vînătoreşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 25. Rulouri de omletă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă) 26. Plăcintă cu macaroane (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 27. Tartă cu sparanghel (Aperitive > Aperitive cu legume) 28. Spinare de batal la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 29. Tartă pralinată cu ciocolată şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri) 30. Pâine mozaic (Aperitive > Aperitive cu peşte) |