Piept de pui în stil italian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui în stil italian

Piept de pui în stil italian

Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 4 bucati file din piept de pui, o mozzarella , 3 rosii, oregano, ulei de masline, lamiie, sare, piper, unt pentru prajit.

Mod de preparare: Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare, piper si suc de lamiie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata. Rosiile se taie felii se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano. Se aseaza doua-trei felii de rosii pe fiecare gratar de pui si se acopera cu o felie de mozzarella. Dupa ce se inmoaie mozzarella puiul este gata. Se serveste cu cartofi natur.
6.098 vizualizări
836 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ţelină cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Franjuri de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Andive pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Humus israelian (Sosuri > Sosuri reci)
5. Cremă de scrumbii marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Ochiuri în cartofi la cuptor (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Prăjitură cu mere şi sos cu şofran (Dulciuri > Prăjituri)
9. Salată de cartofi cu ridichi şi brânză Roquefort (Salate > Salate de legume)
10. Şalău cu legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Cordon Vert, Bleu şi Orange (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Păstrăvi în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Crap sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Peşte înăbuşit cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Plăcinţele cu cartofi şi ţelină (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Fulgi de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ciorbă spaniolă cu peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Supă de varză cu smântână şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Marinată de macrou (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Tocăniţă de văcuţă cu bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Găluşte cu brânză de vaci şi griş (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Salată norvegiană (Salate > Salate de legume)
25. Bărcuţe din ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Gogoşi dulci din cartofi (Dulciuri > Gogoşi)
27. Pui Divan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Piept de pui cu felii de măr (II) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Borş de iepure vînat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Brioşe cu măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.