Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui toscan |
Piept de pui toscan
Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 4 piepti de pui, 125 g brinza mozzarella rasa, 3-4 linguri parmezan ras, 2 linguri sos de peste, 4 linguri ulei, 4 felii sunca de Praga.
Mod de preparare: In fiecare piept de pui se face o crestatura orizontala adinca. Se amesteca cele 2 feluri de brinza, sosul si o lingura de ulei si se umplu buzunarele facute in pieptii de pui. Fiecare piept de pui se infasoara in cite o felie de sunca, acoperind crestatura. Se pun la cuptor cu 3 linguri de ulei si se coc 30 min. Se servesc fierbinti cu legume de sezon sau cu salata de fasole verde.
7.647 vizualizări
Versiunea printabilă816 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pulpe de pui în aluat de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Piept de pui cu smântână şi hrean (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Pulpe de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. Supă toscană de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 5. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Pui pe sticlă (II) (Mâncăruri > Fripturi) 7. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 8. Pui cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Pui Tandoori (Mâncăruri > Fripturi) 10. Pui cu orez şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Pui cu conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Piept de pui în stil italian (Mâncăruri > Fripturi) 15. Crostini cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 16. Vinete prăjite cu frigărui de pui (Mâncăruri > Fripturi) 17. Piept de pui cu ţelină (Mâncăruri > Fripturi) 18. Piept de pui (minimum de calorii) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Rulou de pui umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 21. Clătite cu pui şi curry (Aperitive > Aperitive cu carne) 22. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Pulpe de pui umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 24. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 25. Franjuri de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Piept de pui cu legume şi bacon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Pui cu ciuperci stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Pulpe de pui pane (Mâncăruri > Fripturi) 29. Pui prajit la tavă cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi) 30. Pui umplut la sare (Mâncăruri > Fripturi) |