Piept de pui toscan - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui toscan

Piept de pui toscan

Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 4 piepti de pui, 125 g brinza mozzarella rasa, 3-4 linguri parmezan ras, 2 linguri sos de peste, 4 linguri ulei, 4 felii sunca de Praga.

Mod de preparare: In fiecare piept de pui se face o crestatura orizontala adinca. Se amesteca cele 2 feluri de brinza, sosul si o lingura de ulei si se umplu buzunarele facute in pieptii de pui. Fiecare piept de pui se infasoara in cite o felie de sunca, acoperind crestatura. Se pun la cuptor cu 3 linguri de ulei si se coc 30 min.
Se servesc fierbinti cu legume de sezon sau cu salata de fasole verde.
7.677 vizualizări
827 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncare orientală cu piept de pui şi mango sau ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Pui marocan cu şofran (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pane de piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pui cu iaurt (I) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Salată de fasole cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pui umplut cu castane (Mâncăruri > Fripturi)
10. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pui fracasse (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Piept de pui marinat cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
15. Risotto cu ficăţei de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
16. Sărmăluţe din piept de curcan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Piept de curcan cu muştar şi portocale (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Pui Sauvignon cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Salată de pui cu miere şi lămâie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Tocăniţă de pui transilvăneană (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pui în sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Frigărui din aripi de pui în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
28. Piept de mînzat umplut (Mâncăruri > Fripturi)
29. Piept de pui cu felii de măr (II) (Mâncăruri > Fripturi)
30. Piept de pui cu smântână şi hrean (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.