Piept de pui toscan - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Piept de pui toscan

Piept de pui toscan

Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 4 piepti de pui, 125 g brinza mozzarella rasa, 3-4 linguri parmezan ras, 2 linguri sos de peste, 4 linguri ulei, 4 felii sunca de Praga.

Mod de preparare: In fiecare piept de pui se face o crestatura orizontala adinca. Se amesteca cele 2 feluri de brinza, sosul si o lingura de ulei si se umplu buzunarele facute in pieptii de pui. Fiecare piept de pui se infasoara in cite o felie de sunca, acoperind crestatura. Se pun la cuptor cu 3 linguri de ulei si se coc 30 min.
Se servesc fierbinti cu legume de sezon sau cu salata de fasole verde.
7.647 vizualizări
816 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pulpe de pui în aluat de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Piept de pui cu smântână şi hrean (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Pulpe de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Supă toscană de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Pui pe sticlă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Pui cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pui Tandoori (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pui cu orez şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pui cu conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Piept de pui în stil italian (Mâncăruri > Fripturi)
15. Crostini cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Vinete prăjite cu frigărui de pui (Mâncăruri > Fripturi)
17. Piept de pui cu ţelină (Mâncăruri > Fripturi)
18. Piept de pui (minimum de calorii) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Rulou de pui umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Clătite cu pui şi curry (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pulpe de pui umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
24. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Franjuri de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Piept de pui cu legume şi bacon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pui cu ciuperci stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Pulpe de pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
29. Pui prajit la tavă cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pui umplut la sare (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.