Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu carne |
Piroşti cu carne
Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 50 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina. Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei. Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca. Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
13.359 vizualizări
Versiunea printabilă1.074 tipăriri 9 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Cartofi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 3. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 4. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 6. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne) 7. Ruladă din carne de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Ouă umplute cu sos de carne (Aperitive > Aperitive cu ouă) 9. Roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 11. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Tocană din orice fel de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Fasole verde cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe) 17. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Carne de berbec în sos de chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 21. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre) 22. Vinete cu carne şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 24. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 25. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre) 26. Papricaş cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Conopidă cu carne la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) |