Piroşti cu carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu carne

Piroşti cu carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
13.413 vizualizări
1.096 tipăriri
9 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne de vită a la Berna (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Gulaş de carne cu cartofi şi chimen (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Umplutură cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Tort de clătite cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Coşuleţe cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Chifteluţe din carne de mînzat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Crochete de cartofi umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată cu carne de pasăre şi ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Gulii umplute cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Bame cu carne de la supă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Carne de viţel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Ciorbă de carne de porc a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Salată de carne cu salată verde (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Fasole verde cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Varză murată cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.