Piroşti cu carne - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu carne

Piroşti cu carne

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
13.380 vizualizări
1.081 tipăriri
9 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Papricaş cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Supă de gulii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Carne cu curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ardei umpluţi cu carne şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Mâncare de cartofi cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ghiveci cu carne de vacă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Cartofi cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Bame cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Piroşti cu varză dulce (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Chifteluţe din carne de mînzat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Mâncare orientală din carne de vânat (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
21. Bame cu carne de la supă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Varză murată cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Mâncărică de fasole galbenă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Plăcintă cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Frigărui din carne de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
29. Chiflă umplută cu brânză de vaci şi carne (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.