Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu carne |
Piroşti cu carne
Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 50 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina. Umplutura: 250 g carne de vaca tocata, 1 ceapa, 50 g unt, 1-2 linguri smintina, sare, piper, 1 ou, 150-200 g ulei. Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca. Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul, se umple cu tocatura de carne preparata astfel: se inabusa intii ceapa in unt, se adauga carnea tocata, oul, sarea, piperul si se prajesc putin in ulei. Apoi se adauga smintina. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza calita, cu orez, cu creier sau cu resturi de peste.
13.324 vizualizări
Versiunea printabilă1.064 tipăriri 9 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 3. Supă de varză creaţă cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 4. Supă de mazăre cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 5. Ciorbă de dovlecei cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 6. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 7. Carne cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Ruladă din carne tocată cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 10. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi) 11. Spanac cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Dovlecei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 14. Salată cu carne de pasăre şi ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre) 15. Praz umplut cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 16. Dovlecei cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Chifteluţe cu carne de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne) 18. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Chec aperitiv cu brânză şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 20. Cartofi cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 22. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 23. Chec de carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 24. Ouă umplute cu sos de carne (Aperitive > Aperitive cu ouă) 25. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 27. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 28. Conopidă cu carne la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 29. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 30. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) |