Piroşti cu varză acră - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu varză acră

Piroşti cu varză acră

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina.
Umplutura: 1 varza acra mica, 1-2 cepe prajite, piper, ulei.

Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca.
Umplutura: Se taie varza ca fideaua si se stoarce bine. Se prajeste apoi in ulei incins impreuna cu cepele tocate. Se adauga piper.
Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime.
6.731 vizualizări
967 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Varză de China la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Budincă de varză acră cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Castraveţi acri cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Cabanos cu varză călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Supă de castraveţi dulce-acrişoară (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Salată de varză de Bruxelles (Salate > Salate de legume)
8. Varză murată cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ardei graşi (gogoşari) umpluţi cu varză albă (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
11. Plăcintă cu varză (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Tom Yum Gai (Supă de pui iute-acrişoară) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Crap pe varză (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Varză acră orientală (Conserve din legume, murături > Murături simple)
16. Supă de peşte cu varză acră (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Crap pe varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Chiftele de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Sos de măcriş (Sosuri > Sosuri cu legume)
20. Ciorbă de miel cu măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ghembetz cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ciorbă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ruladă cu varză creaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Ciorbă de fasole acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Borş cu slănină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Pui în sos dulce-acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Salată de mere cu castraveţi acri (Salate > Salate de legume)
30. Risotto cu varză creaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.