Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Piroşti cu varză acră |
Piroşti cu varză acră
Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 1 h 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 2 oua, 1/2 pahar cu lapte, 25 g unt, 10 g drojdie de bere, 1 virf de cutit sare, 1 bucatica zahar, faina. Umplutura: 1 varza acra mica, 1-2 cepe prajite, piper, ulei. Mod de preparare: Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca. Umplutura: Se taie varza ca fideaua si se stoarce bine. Se prajeste apoi in ulei incins impreuna cu cepele tocate. Se adauga piper. Se intinde o foaie, se taie rotocoale cu paharul. Se pune umplutura pe un rotocol, se acopera cu alt rotocol, se lipesc marginile si se rumenesc in grasime.
6.582 vizualizări
Versiunea printabilă942 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Gâscă pe varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Varză gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Rulouri de şuncă umplute cu mere şi varză acră (Aperitive > Aperitive cu carne) 4. Varză de Bruxelles în aluat de bere (Aperitive > Aperitive cu legume) 5. Ciorbă de potroace cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 6. Varză bavareză cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne) 8. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 9. Ciorbă mozaic cu ardei şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 10. Castraveţi acri cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Ardei umpluţi cu varză albă sau roşie (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 13. Cubuleţe de peşte dulci acrişoare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Salată de morcovi şi varză murată (Salate > Salate de legume) 15. Ruladă cu varză creaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 16. Supă de varză acră cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 17. Mâncare de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 19. Peşte cu varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 20. Pui în sos dulce-acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Salată de varză acră (Salate > Salate de legume) 22. Varză murată călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu varză) 23. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 24. Sarmale în foi de varză acră cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 25. Ghembetz cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Ciorbă de varză albă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 27. Varză creaţă umplută (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Supă cremă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 29. Sarmale de varză roşie în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 30. Varză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) |