Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Portugalia » Piure de avocado (I) |
Piure de avocado (I)
Reţetă tradiţională din Portugalia
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 1 buc. avocado (se tine in prelabil o ora la frigider), 1 virf cutit sare, piper, o lingurita otet, un catel usturoi. Mod de preparare: Un avocado copt(moale) se curata, se scoate simburele. Se paseaza bine cu o furculita si se adauga sarea, piperul si otetul; dupa ce s-a omogenizat se adauga usturoiul pisat sau taiat in feliute. Se poate servi: simplu, cu piine prajita, sau garnitura la fripturi.
25.987 vizualizări
Versiunea printabilă1.086 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Creier în aspic (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 2. Supă de pătrunjel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 3. File de peşte cu piure de cartofi şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 4. Vinete umplute cu orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 5. Pastă din peşte rasol (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 6. Peşte în aluat (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 7. Borş de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 8. Pui cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Midii cu piure de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 10. Piftie de peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 11. Ţelină cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 12. Rulouri de macrou cu piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu peşte) 13. Peşte înăbuşit (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Crap la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 15. Ciuperci a la grec (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 16. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 17. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 18. Plăcintă cu ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume) 19. Clafoutis cu cireşe (I) (Dulciuri > Prăjituri) 20. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 21. Fasole uscată cu afumătură (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Plăcintă cu praz (I) (Aperitive > Aperitive cu legume) 23. Zacuscă de vinete şi gogoşari (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 24. Mâncare de praz (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 25. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri) 26. Mere la cuptor (I) (Dulciuri > Salate de fructe) 27. Piept de pui cu alune (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 29. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 30. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume) |