Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Portugalia » Piure de avocado (II) |
Piure de avocado (II)
Reţetă tradiţională din Portugalia
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 2 buc. avocado bine coapte, 1/2 ceapa medie tocata foarte marunt, 3-4 linguri ulei de masline, sare. Mod de preparare: Se curata avocado-urile de coaja si sambure. Se zdrobesc bine cu furculita. Se adauga ceapa taiata si sarea. Se toarna uleiul de masline si se amesteca pana ce compozitia devine pufoasa. Se serveste ca aperitiv, cu paine prajita (de preferat), sau ca salata, insotind orice fel de tip de carne la gratar sau friptura.
7.800 vizualizări
Versiunea printabilă1.012 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Gutui coapte (II) (Dulciuri > Salate de fructe) 2. Salată de ouă cu avocado (Salate > Salate cu ouă) 3. Tartă cu căpşuni (II) (Dulciuri > Prăjituri) 4. Ştiucă la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. Somon cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 6. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 7. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 8. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 9. Castraveţi muraţi în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple) 10. Tort cu căpşuni (II) (Dulciuri > Torturi) 11. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 12. Tocană de ceapă cu mămăliguţă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 13. Piftie de crap (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 14. Cremă de zahăr ars cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme) 15. Supă de fructe de mare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 16. Vinete la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 17. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 18. Cremşnit rapid (II) (Dulciuri > Prăjituri) 19. Ciuperci umplute (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 20. Cremă de banane (II) (Dulciuri > Creme) 21. Mâncare de mazăre (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 22. Legume cu maioneză şi usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 23. Cartofi ţărăneşti (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 24. Sufleu de brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 25. Piftie de porc (răcitură) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 26. Pui cu bame (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 28. Şniţel parizian (II) (Mâncăruri > Fripturi) 29. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 30. Salată de crudităţi (II) (Salate > Salate de legume) |