Pizza cu caşcaval - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Pizza cu caşcaval

Pizza cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g făină, 250 ml apă, 25 g drojdie, 2 ardei capia, 6 roşii, 250 g boabe de porumb din conservă, 2 cîrnaţi, 500 g caşcaval, 2 linguri ulei de măsline, sare, piper, cimbru, sos de roşii picant.

Mod de preparare: Drojdia se dizolvă în apă cu puţină sare şi 2 linguri de făină. Se toarnă amestecul peste făină, se adaugă uleiul de măsline şi se frămîntă. Se acoperă aluatul şi se lasă la dospit 20 de minute.
Între timp, se încălzeşte apa într-o oală şi, cînd a început să fiarbă, se introduc roşiile în ea. Se lasă timp de 3-4 minute, se scot şi se curăţă de pieliţă. Se toacă mărunt sau se pasează cu o furculiţă, apoi se pun într-un castron. Se amestecă bine cu sare şi cu piper, după gust.
Ardeii capia se taie rondele, se curăţă de seminţe şi se aşează pe o farfurie. Caşcavalul şi cîrnaţii se taie în felii egale şi se pun lîngă ardei.
Aluatul se împarte în bucăţi egale, care se întind sub formă de cerc. Se aşează blaturile în tăvi unse cu ulei sau tapetate cu folie de aluminiu şi se ung cu roşiile pasate.
Se presară ingredientele tocate, boabele de porumb, cimbru tocat şi se introduc în cuptor.
Se pot servi simple sau cu sos de roşii picant.
7.534 vizualizări
1.147 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pizza Tonno-Ciuff (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Pizza 4 anotimpuri (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
5. Pizza cu creveţi şi dovleac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Supă cu broccoli şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Pizza Mamma Lucia (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
11. Pizza ţărănească (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Pizza cu şuncă şi măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
15. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Pizza cu legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
22. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Pizza cu ardei şi ton (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
30. Pizza cu tăiţei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.