Pizza cu caşcaval - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Pizza cu caşcaval

Pizza cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g făină, 250 ml apă, 25 g drojdie, 2 ardei capia, 6 roşii, 250 g boabe de porumb din conservă, 2 cîrnaţi, 500 g caşcaval, 2 linguri ulei de măsline, sare, piper, cimbru, sos de roşii picant.

Mod de preparare: Drojdia se dizolvă în apă cu puţină sare şi 2 linguri de făină. Se toarnă amestecul peste făină, se adaugă uleiul de măsline şi se frămîntă. Se acoperă aluatul şi se lasă la dospit 20 de minute.
Între timp, se încălzeşte apa într-o oală şi, cînd a început să fiarbă, se introduc roşiile în ea. Se lasă timp de 3-4 minute, se scot şi se curăţă de pieliţă. Se toacă mărunt sau se pasează cu o furculiţă, apoi se pun într-un castron. Se amestecă bine cu sare şi cu piper, după gust.
Ardeii capia se taie rondele, se curăţă de seminţe şi se aşează pe o farfurie. Caşcavalul şi cîrnaţii se taie în felii egale şi se pun lîngă ardei.
Aluatul se împarte în bucăţi egale, care se întind sub formă de cerc. Se aşează blaturile în tăvi unse cu ulei sau tapetate cu folie de aluminiu şi se ung cu roşiile pasate.
Se presară ingredientele tocate, boabele de porumb, cimbru tocat şi se introduc în cuptor.
Se pot servi simple sau cu sos de roşii picant.
7.561 vizualizări
1.155 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Pizza americană (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Pizza cu creveţi şi dovleac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
6. Pollo Parisianno (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Pizza din cartofi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
12. Pizza cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Plăcintă cu salată verde şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
17. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Pizza cu tăiţei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Pizza cu ardei şi ton (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
22. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Omletă pizza (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Pizza cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Pizza (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
29. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.