Pizza cu caşcaval - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Pizza cu caşcaval

Pizza cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g făină, 250 ml apă, 25 g drojdie, 2 ardei capia, 6 roşii, 250 g boabe de porumb din conservă, 2 cîrnaţi, 500 g caşcaval, 2 linguri ulei de măsline, sare, piper, cimbru, sos de roşii picant.

Mod de preparare: Drojdia se dizolvă în apă cu puţină sare şi 2 linguri de făină. Se toarnă amestecul peste făină, se adaugă uleiul de măsline şi se frămîntă. Se acoperă aluatul şi se lasă la dospit 20 de minute.
Între timp, se încălzeşte apa într-o oală şi, cînd a început să fiarbă, se introduc roşiile în ea. Se lasă timp de 3-4 minute, se scot şi se curăţă de pieliţă. Se toacă mărunt sau se pasează cu o furculiţă, apoi se pun într-un castron. Se amestecă bine cu sare şi cu piper, după gust.
Ardeii capia se taie rondele, se curăţă de seminţe şi se aşează pe o farfurie. Caşcavalul şi cîrnaţii se taie în felii egale şi se pun lîngă ardei.
Aluatul se împarte în bucăţi egale, care se întind sub formă de cerc. Se aşează blaturile în tăvi unse cu ulei sau tapetate cu folie de aluminiu şi se ung cu roşiile pasate.
Se presară ingredientele tocate, boabele de porumb, cimbru tocat şi se introduc în cuptor.
Se pot servi simple sau cu sos de roşii picant.
7.486 vizualizări
1.134 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Pizza cu ardei şi ton (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Pizza americană (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
6. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
8. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Pizza din mămăligă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Pizza vegetală (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
14. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Pizza cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Pizza cu praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Pizza Mamma Lucia (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Pizza comodă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
27. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.