Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) |
Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)
Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.
Complexitate: medie Ingrediente: Pentru coca : 250 g faina, 125 g margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare. Pentru umplutura: 150 g slanina, 50 g margarina, 1 kg ceapa, 250 g smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru. Mod de preparare: Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora).
6.918 vizualizări
Versiunea printabilă961 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Zacuscă de vinete şi gogoşari (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 2. Pulpe de pui mexicane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Sos Rishta (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 4. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 5. Plăcinte de legume cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu legume) 6. Curcan umplut cu castane (I) (Mâncăruri > Fripturi) 7. Sos de măcriş (Sosuri > Sosuri cu legume) 8. Budincă de pâine cu şuncă sau salam (Aperitive > Aperitive cu carne) 9. Saramură de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 10. Flan cu dovleac şi coajă de portocală (Dulciuri > Prăjituri) 11. Crostini cu ardei (Aperitive > Aperitive cu legume) 12. Salată de castraveţi şi ridichi (Salate > Salate de legume) 13. Ficat prăjit cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 14. Bulgări de zăpadă (lapte de pasăre) (Dulciuri > Creme) 15. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume) 16. Omletă cu jambon (Aperitive > Aperitive cu ouă) 17. Boboc de raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 19. Pulpe de pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Peşte în sos roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Friptură din cap de piept de berbec (Mâncăruri > Fripturi) 22. Lazane cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 23. Ouă umplute cu sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă) 24. Choux-uri cu struguri (Dulciuri > Prăjituri) 25. Haţegane cu chimen sau rozmarin (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 26. Tort de mere (I) (Dulciuri > Torturi) 27. Salată de peşte cu legume şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte) 28. Peşte cu ţelină la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 29. Omletă dulce cu migdale (Dulciuri > Prăjituri) 30. Pricomigdale (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri) |