Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru coca : 250 g faina, 125 g margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare.
Pentru umplutura: 150 g slanina, 50 g margarina, 1 kg ceapa, 250 g smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru.

Mod de preparare: Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora).
6.935 vizualizări
968 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cod file (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Salată de tăiţei (Salate > Salate de legume)
3. Tort cu căpşuni (II) (Dulciuri > Torturi)
4. Pasteta de ficat cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Pui crocant (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă de pui cu legume, lămâie şi verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Piept de pui cu alune (II) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Somon cu sos alb (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Conopidă cu brânză Roquefort (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Tartine cu pastă de peşte afumat (Aperitive > Sandviciuri)
11. Sos maioneză cu muştar şi smântână (Sosuri > Sosuri reci)
12. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Dovlecei cu telemea şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Somon marinat în stil marocan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Pulpe de pui cu grapefruit (Mâncăruri > Fripturi)
16. Frigărui din miel dobrogean (Mâncăruri > Fripturi)
17. Mâncare de porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Salată cu ouă, şuncă şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Chifteluţe de vinete (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Salată orientală cu peşte sărat (Salate > Salate cu peşte)
23. Sandvici cu brânză de vacă şi gogoşar (Aperitive > Sandviciuri)
24. Salată de orez cu ciocănele de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Budincă de creier cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată de fructe de iarnă (Dulciuri > Salate de fructe)
28. Budincă de clătite cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Peşte cu solzi de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată Ivi (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.