Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru coca : 250 g faina, 125 g margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare.
Pentru umplutura: 150 g slanina, 50 g margarina, 1 kg ceapa, 250 g smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru.

Mod de preparare: Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora).
6.966 vizualizări
979 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de praz cu pesto (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Ouă cu sos de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Doradă cu vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Piept de viţel umplut (II) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Şalău a la Balaton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Crochete de piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Sote de ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Gazpacho (Supă rece de roşii) (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Cupe de parizer umplute cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Plăcintă cu sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Sos iute cu chili (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Tortiglioni cu ficat de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Salată de sfeclă crudă (Salate > Salate de legume)
15. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Ochiuri cu parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Tortilla cu dovleac şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Biscuiţi cu cremă de ness (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
19. Borş de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Tort cu portocale (II) (Dulciuri > Torturi)
21. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Melci cu pepene galben şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Ochi românesc cu sos de brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Salată de praz fiert (Salate > Salate de legume)
25. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Tartă cu căpşuni şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
27. Ciuperci cu sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Rondele de dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Prăjitură cu marţipan (Dulciuri > Prăjituri)
30. Ciorbă de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.