Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) |
Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)
Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 1 h 10 min.
Complexitate: medie Ingrediente: Pentru coca : 250 g faina, 125 g margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare. Pentru umplutura: 150 g slanina, 50 g margarina, 1 kg ceapa, 250 g smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru. Mod de preparare: Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora).
6.875 vizualizări
Versiunea printabilă951 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Tartă cu mere şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri) 2. Prăjitură cu mere şi sos cu şofran (Dulciuri > Prăjituri) 3. Colivă (Dulciuri > Dulciuri diverse) 4. Tort de biscuiţi cu cafea (Dulciuri > Torturi) 5. Ciuperci pane maramureşene (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 6. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 7. Pizza Carbonara (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 8. Salată de avocado (II) (Salate > Salate de legume) 9. Ficat de gâscă natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 10. Coastă de porc umplută cu mere (Mâncăruri > Fripturi) 11. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Pacheţele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Spaghete cu peşte alb la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Sos maioneză dietetică (Sosuri > Sosuri albe) 15. Salata şefului (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 16. Tăiţei sicilieni cu măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 17. Clătite cu căpşuni "marinate" şi îngheţată (Dulciuri > Clătite) 18. Borş moldovenesc cu piept de vacă şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 19. Spumă capucino (Dulciuri > Spume) 20. Peşte cu cartofi şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Cod cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Mâncărică de mazăre uscată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 23. Şniţele de gulii cu brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 24. Plăcintă cu brânză şi cimbru (Aperitive > Aperitive cu brânză) 25. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 26. Ciuperci rumenite (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 27. Linte cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 28. Salată de ton cu ouă fierte (Salate > Salate cu peşte) 29. Pilaf cu carne de berbec (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Sos de migdale spaniol (Sosuri > Sosuri roşii) |