![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Plăcinţele din mălai |
Plăcinţele din mălai
![]() Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 45 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 1/2 l iaurt sau lapte batut, un ou, 20 g drojdie sau o lingurita rasa de bicarbonat, sare, marar dupa gust si malai cat este necesar pentru a obtine o coca mai subtire. Mod de preparare: Se amesteca oul cu iaurtul si mararul, se adauga bicarbonatul, sarea si apoi malaiul. Compozitia se lasa o jumatate de ora la caldura. Apoi se ia din compozitie cu o lingura mai mare si se toarna intr-o tigaie cu ulei bine incins. Cand se toarna in tigaie, se aranjeaza placintelele intr-o forma usor alungita. Se servesc calde, cu smantana.
6.884 vizualizări
1.155 tipăriri 1 trimitere ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |