Plăcinţele din mălai - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Plăcinţele din mălai

Plăcinţele din mălai

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1/2 l iaurt sau lapte batut, un ou, 20 g drojdie sau o lingurita rasa de bicarbonat, sare, marar dupa gust si malai cat este necesar pentru a obtine o coca mai subtire.

Mod de preparare: Se amesteca oul cu iaurtul si mararul, se adauga bicarbonatul, sarea si apoi malaiul. Compozitia se lasa o jumatate de ora la caldura. Apoi se ia din compozitie cu o lingura mai mare si se toarna intr-o tigaie cu ulei bine incins. Cand se toarna in tigaie, se aranjeaza placintelele intr-o forma usor alungita. Se servesc calde, cu smantana.
6.846 vizualizări
1.148 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de papanaşi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Perişoare din peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Dulceaţă din flori de salcîm (Conserve de fructe > Dulceaţă)
5. Budincă de şalău (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
7. Borş moldovenesc din legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Rasol din cap de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Budincă cu brânză de vacă şi fructe (Dulciuri > Budinci)
12. Budincă de fructe cu sos de citrice (Dulciuri > Budinci)
13. Ruladă din carne tocată cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Budincă de orez cu mere (Dulciuri > Budinci)
15. Ornamente din zahăr (Dulciuri > Ornamente torturi)
16. Chiftele daneze cu sos cremă de ienibahar şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Budincă de orez cu prune uscate (Dulciuri > Budinci)
18. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Budincă de cartofi cu mere (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Rulouri din ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Şniţele rapide din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Desert din brânză de vaci cu zmeură, căpşuni, frăguţe (Dulciuri > Creme)
24. Tort de mac din Hajdusag (Dulciuri > Torturi)
25. Ciorbă cu perişoare din pate de soia (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Budincă de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Gogoşi din aluat pripit (Dulciuri > Gogoşi)
28. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Chiftele din piept de pui cu cremă de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.