Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Plăcinţele din mălai |
Plăcinţele din mălai
Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 45 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 1/2 l iaurt sau lapte batut, un ou, 20 g drojdie sau o lingurita rasa de bicarbonat, sare, marar dupa gust si malai cat este necesar pentru a obtine o coca mai subtire. Mod de preparare: Se amesteca oul cu iaurtul si mararul, se adauga bicarbonatul, sarea si apoi malaiul. Compozitia se lasa o jumatate de ora la caldura. Apoi se ia din compozitie cu o lingura mai mare si se toarna intr-o tigaie cu ulei bine incins. Cand se toarna in tigaie, se aranjeaza placintelele intr-o forma usor alungita. Se servesc calde, cu smantana.
6.846 vizualizări
Versiunea printabilă1.148 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Budincă de papanaşi (Aperitive > Aperitive cu brânză) 2. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză) 3. Perişoare din peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 4. Dulceaţă din flori de salcîm (Conserve de fructe > Dulceaţă) 5. Budincă de şalău (Aperitive > Aperitive cu peşte) 6. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi) 7. Borş moldovenesc din legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 8. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 9. Rasol din cap de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 11. Budincă cu brânză de vacă şi fructe (Dulciuri > Budinci) 12. Budincă de fructe cu sos de citrice (Dulciuri > Budinci) 13. Ruladă din carne tocată cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 14. Budincă de orez cu mere (Dulciuri > Budinci) 15. Ornamente din zahăr (Dulciuri > Ornamente torturi) 16. Chiftele daneze cu sos cremă de ienibahar şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 17. Budincă de orez cu prune uscate (Dulciuri > Budinci) 18. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză) 20. Budincă de cartofi cu mere (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 21. Rulouri din ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 22. Şniţele rapide din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 23. Desert din brânză de vaci cu zmeură, căpşuni, frăguţe (Dulciuri > Creme) 24. Tort de mac din Hajdusag (Dulciuri > Torturi) 25. Ciorbă cu perişoare din pate de soia (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 26. Budincă de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 27. Gogoşi din aluat pripit (Dulciuri > Gogoşi) 28. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Chiftele din piept de pui cu cremă de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 30. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |