Porc cu usturoi - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Porc cu usturoi

Porc cu usturoi

Reţetă tradiţională din Caraibe
Ingrediente: 2 kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o lamaie.

Mod de preparare: Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 de minte. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una - doua zile. Se scoate carnea apoi si se prajeste.
6.497 vizualizări
955 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Urechi de porc sărate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Tobă de porc (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Ciorbă oltenească de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Cotlet de porc cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
6. Friptură de porc (Mâncăruri > Fripturi)
7. Mâncare de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Peşte la cuptor cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
10. Salată de vinete cu usturoi (Salate > Salate de legume)
11. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Tochitură moldovenească cu caş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Saramură aromată cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Cotlete de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
17. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Tobă de porc (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Sos de busuioc cu roşii şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
22. Ruladă de pui bucovineană (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
24. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
27. Muşchi de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
28. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
29. Cotlete de porc pane (Mâncăruri > Fripturi)
30. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.