Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Porc cu usturoi |
Porc cu usturoi
Reţetă tradiţională din Caraibe
Ingrediente: 2 kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o lamaie.
Mod de preparare: Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 de minte. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una - doua zile. Se scoate carnea apoi si se prajeste.
6.545 vizualizări
Versiunea printabilă964 tipăriri 11 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi) 2. Piftie de porc (răcitură) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Crap cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 4. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 5. Pulpă de porc cu crustă de muştar şi verdeaţă (Mâncăruri > Fripturi) 6. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Ciuperci cu maioneză şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 8. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi) 9. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi) 12. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 13. Tocăniţă de porc cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Bruschetta cu usturoi şi roşie (Aperitive > Sandviciuri) 15. Frigărui de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi) 16. Ruladă de porc cu grepfruit (Mâncăruri > Fripturi) 17. Supă de usturoi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 18. Cotlet de porc cu ananas (Mâncăruri > Fripturi) 19. Sos brun (spaniol) (Sosuri > Sosuri roşii) 20. Macrouri cu ierburi aromate şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi) 22. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 23. Muşchi de porc cu portocale (Mâncăruri > Fripturi) 24. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi) 25. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 26. Supă de ou cu costiţă, mărar şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 27. Cotlete de porc pane (Mâncăruri > Fripturi) 28. Cotlet cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi) 29. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 30. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate) |