Porc cu usturoi - reţetă tradiţională din Caraibe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Caraibe » Porc cu usturoi

Porc cu usturoi

Reţetă tradiţională din Caraibe
Ingrediente: 2 kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o lamaie.

Mod de preparare: Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 de minte. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una - doua zile. Se scoate carnea apoi si se prajeste.
6.596 vizualizări
978 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Usturoi murat (Conserve din legume, murături > Murături simple)
2. Ardei cu usturoi la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
3. Tochitură cu cartofi ţărăneşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Supă de usturoi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Crap la cuptor în sos de vin şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Sarmale din Ormansag (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Frigărui de vită cu sos de alune şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
10. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
12. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Borş de lobodă cu usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Mujdei de usturoi dobrogean (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
15. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pate ţărănesc de porc cu praz (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Fasole verde cu usturoi şi busuioc (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
21. Muşchi de porc în vin, la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
22. Sos de usturoi (Aioli) (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Sos de iaurt cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
24. Escalop de porc cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
25. Salată de castraveţi cu usturoi (Salate > Salate de legume)
26. Ciulama de ciuperci cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Ficăţei cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Cârnaţi bănăţeni (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
29. Stufat de miel cu ceapă şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.