Potage Crecy - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Potage Crecy

Potage Crecy

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: O ceapa mare, 500 g morcov, 1 cartof mare, 900 ml supa de pui, o ligura de patrunjel, o lingura de zahar, unt 2 linguri, smantana.

Mod de preparare: Se pune untul intr-o cratita, se adauga toate legumele curatate si taiate bucati, se gatesc 5 minute, se pune jumatate din zeama de supa si zaharul. Se rastoarna totul in blender. Se paseaza legumele, se rastoarna in supiera, se adauga si restul de supa si se amesteca. Adaugam la sfirsit patrunjelul. Si cand se serveste se adauga smantana.
Se serveste cu crutoane.
4.962 vizualizări
996 tipăriri
12 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Potage parmentier (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Potage bonne femme (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.