Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Potage Crecy |
Potage Crecy
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: medie Ingrediente: O ceapa mare, 500 g morcov, 1 cartof mare, 900 ml supa de pui, o ligura de patrunjel, o lingura de zahar, unt 2 linguri, smantana. Mod de preparare: Se pune untul intr-o cratita, se adauga toate legumele curatate si taiate bucati, se gatesc 5 minute, se pune jumatate din zeama de supa si zaharul. Se rastoarna totul in blender. Se paseaza legumele, se rastoarna in supiera, se adauga si restul de supa si se amesteca. Adaugam la sfirsit patrunjelul. Si cand se serveste se adauga smantana. Se serveste cu crutoane.
4.962 vizualizări
Versiunea printabilă996 tipăriri 12 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Potage parmentier (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 2. Potage bonne femme (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) |