Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Potage bonne femme |
Potage bonne femme
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: medie Ingrediente: 2 linguri de unt, 3 morcovi medii, 3 buc. praz mediu, 3 cartofi medii, zeama supa de pui, 1 lingura zahar, sare, piper, patrunjel. Mod de preparare: Se curata toate legumele. Se pune intr-o cratita untul si se adauga legumele si se gatesc usor 5 min se adauga zaharul se adauga si putina zeama de supa si se fierb 15 min. Se rastoarna totul in blender si se paseaza. Se pun apoi in vasul de supa, se adauga zeama, se amesteca - trebuie sa aibe consistenta unei supe crema. Se adauga sarea si piperul dupa gust. Adaugati patrunjelul verde taiat. Se serveste cu crutoane.
5.617 vizualizări
Versiunea printabilă1.024 tipăriri 10 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Potage Crecy (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 2. Potage parmentier (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 3. Peşte à la bonne femme (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) |