Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui Shanghai |
Pui Shanghai
Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 200 g piept pui dezosat, 2 oua, 20 ml sos de soia, 30 g mustar, sare, piper, 200 g faina, 200 ml ulei, marar. Mod de preparare: Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm, ouale se sparg intr-un castron in care se adauga sosul de soia, mustarul, sarea, piperul, mararul tocat marunt si se bat bine pina se amesteca toate ingredintele. Se iau bucatile de pui si se dau prin faina, dupa care se trec prin compozitia rezultata si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins la foc potrivit, se lasa la prajit pana prind o culoare aurie si se scot pe hartie de pergament pentru a se scurge de ulei. Se servesc cu diferite sosuri.
99.241 vizualizări
Versiunea printabilă3.527 tipăriri 94 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pate de ficăţei de pui cu ou (Aperitive > Aperitive cu carne) 2. Pui cu portocale (Mâncăruri > Fripturi) 3. Supă de pui cu legume, lămâie şi verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 4. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 5. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Pui pe sticlă (III) (Mâncăruri > Fripturi) 8. Piept de pui în pijama (Aperitive > Aperitive cu carne) 9. Supă de linte şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 10. Salată de fasole cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre) 11. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Borş de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 13. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 14. Tortiglioni cu ficat de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 15. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 16. Pui cu 40 de căţei de usturoi (Mâncăruri > Fripturi) 17. Salată cu piept de pui şi porumb (Salate > Salate cu carne de pasăre) 18. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre) 19. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 20. Pulpe de pui pane (Mâncăruri > Fripturi) 21. Friptură de pui cu legume (Mâncăruri > Fripturi) 22. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 23. Pulpe de pui cu boia de ardei (Mâncăruri > Fripturi) 24. Ostropel de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Pui fript cu varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi) 27. Pui cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Pulpe de pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 29. Conopidă cu tocătură de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 30. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) |