Pui "cinci continente" - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente"

Pui "cinci continente"

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute.
Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.453 vizualizări
803 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piept de pui cu felii de măr (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Tom Kha Gai (Supă de pui cu lapte de cocos) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Franjuri de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Pui la frigare (Mâncăruri > Fripturi)
5. Salată de pui cu avocado (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Pui cu vin (Mâncăruri > Fripturi)
7. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Pui cu cimbru şi conopidă (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pilaf de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Friptură de pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pulpe de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pui cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Piept de pui cu alune (II) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Salată de spanac cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Raţă sau pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
18. Şniţel de pui cu amestec de arome (Mâncăruri > Fripturi)
19. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
22. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
23. Rulouri din ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Sote de pui cu ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Tortilla cu piept de pui şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Aripioare de pui cu lămâie şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pui sote cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Pui marinat cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
29. Pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pui rapid (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.