Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui "cinci continente" |
Pui "cinci continente"
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 4 pulpe de pui, 250 g carnati de porc, 2 cepe, 6 rosii, 150 ml vin alb sec, o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, sare, piper, 5 linguri untdelemn. Mod de preparare: Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute. Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
4.423 vizualizări
Versiunea printabilă794 tipăriri 11 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pui sote cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 3. Pui cu muştar la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 4. Mâncare orientală cu piept de pui şi mango sau ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 6. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 7. Fatteh cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 9. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Pui cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Pilaf de pui cu unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Pui Sauvignon cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 15. Budincă de porumb cu pulpe de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 16. Pui provenzale (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi) 18. Piept de pui umplut cu prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Piept de pui cu fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Pui cu lămâie (I) (Mâncăruri > Fripturi) 21. Plăcintă cu carne de pui şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 22. Gyros de pui cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi) 23. Salată de şuncă de pui cu pere şi struguri (Salate > Salate cu carne de pasăre) 24. Pui condimentat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 25. Pulpe de pui cu usturoi şi busuioc (Mâncăruri > Fripturi) 26. Cubuleţe de pui marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 28. Pui umplut la sare (Mâncăruri > Fripturi) 29. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |