Pui cu iaurt (II) - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui cu iaurt (II)

Pui cu iaurt (II)

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 2 h 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 piepti de pui (fara os), 2 iaurturi, 1 ardei gras verde (mare), 2 ardei iuti verzi (mititei), 8 catei de usturoi, patrunjel verde tocat, boia, sare.

Mod de preparare: Curatati ardeiul gras de seminte si nervuri si taiati-l lamele fine. Spalati, curatati si tocati marunt ardeii iuti si zdrobiti (sau presati) usturoiul curatat de coaja.
Puneti intr-un castron iaurtul si putina sare si bateti-l cu telul. Adaugati ardeiul gras, ardeii iuti si usturoiul si condimentati cu un varf de cutit de boia.
Asezati pieptii de pui pe o farfurie mai mare, acoperiti-i cu "marinata" de iaurt si tineti-i 2 ore la rece, intorcandu-i din cand in cand.
Prajiti carnea (fara marinata) la foc iute, adaugati marinata si un pumn de patrunjel verde tocat si fierbeti-o circa 12 minute la foc potrivit.
Scoateti pieptii de pui pe farfurii, scadeti putin marinata pe foc, turnati-o peste ei si decorati cu cateva fire de patrunjel verde.
6.702 vizualizări
862 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu cimbru şi conopidă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pui cu cartofi noi şi cireşe sau vişine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Omletă cu fasole verde (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Salată de pui cu miere şi lămâie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Pui cu legume în stil indian (Mâncăruri > Fripturi)
6. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Clafoutis cu cireşe (II) (Dulciuri > Prăjituri)
8. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Borş de pui cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Pui cu conopidă şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Crap umplut cu ciuperci şi orez (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
14. Piept de pui cu ciuperci şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
16. Fatteh cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Pui Sauvignon cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată de ciuperci (II) (Salate > Salate de legume)
19. Sos de iaurt de soia (Sosuri > Sosuri albe)
20. Salată grecească (II) (Salate > Salate de legume)
21. Supă de linte şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Pulpe de pui cu ceapă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Legume gratinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Pui cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Tartă cu ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
29. Pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
30. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.