Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui cu iaurt (II) |
Pui cu iaurt (II)
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 2 h 25 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 4 piepti de pui (fara os), 2 iaurturi, 1 ardei gras verde (mare), 2 ardei iuti verzi (mititei), 8 catei de usturoi, patrunjel verde tocat, boia, sare. Mod de preparare: Curatati ardeiul gras de seminte si nervuri si taiati-l lamele fine. Spalati, curatati si tocati marunt ardeii iuti si zdrobiti (sau presati) usturoiul curatat de coaja. Puneti intr-un castron iaurtul si putina sare si bateti-l cu telul. Adaugati ardeiul gras, ardeii iuti si usturoiul si condimentati cu un varf de cutit de boia. Asezati pieptii de pui pe o farfurie mai mare, acoperiti-i cu "marinata" de iaurt si tineti-i 2 ore la rece, intorcandu-i din cand in cand. Prajiti carnea (fara marinata) la foc iute, adaugati marinata si un pumn de patrunjel verde tocat si fierbeti-o circa 12 minute la foc potrivit. Scoateti pieptii de pui pe farfurii, scadeti putin marinata pe foc, turnati-o peste ei si decorati cu cateva fire de patrunjel verde.
6.667 vizualizări
Versiunea printabilă853 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pui marinat cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi) 2. Frigărui de pui cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Salată de conopidă cu iaurt şi usturoi (Salate > Salate de legume) 4. Pui cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Ficăţei de pui cu varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 6. Sufleu de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 7. Terină de ficat de pui şi ardei iute (Aperitive > Aperitive cu carne) 8. Plăcintă cu ceapă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume) 9. Bruschetta cu pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 10. Pui cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Pilaf de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Îngheţată de suc de fructe (II) (Dulciuri > Îngheţate) 13. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi) 15. Ştiucă la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 16. Paella (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Pui mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Tartă cu lămâie (II) (Dulciuri > Prăjituri) 19. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 20. Pulpe de pui americane (Mâncăruri > Fripturi) 21. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi) 22. Ciocănele de pui cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi) 23. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 24. Tort Joffre (II) (Dulciuri > Torturi) 25. Lichior de ouă (II) (Băuturi > Lichioruri) 26. Pui umplut cu mere (Mâncăruri > Fripturi) 27. Dovlecei pane (II) (Aperitive > Aperitive cu legume) 28. Salată de andive cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume) 29. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne) 30. Sote de pui cu ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |