Pui cu iaurt (II) - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui cu iaurt (II)

Pui cu iaurt (II)

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 2 h 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 piepti de pui (fara os), 2 iaurturi, 1 ardei gras verde (mare), 2 ardei iuti verzi (mititei), 8 catei de usturoi, patrunjel verde tocat, boia, sare.

Mod de preparare: Curatati ardeiul gras de seminte si nervuri si taiati-l lamele fine. Spalati, curatati si tocati marunt ardeii iuti si zdrobiti (sau presati) usturoiul curatat de coaja.
Puneti intr-un castron iaurtul si putina sare si bateti-l cu telul. Adaugati ardeiul gras, ardeii iuti si usturoiul si condimentati cu un varf de cutit de boia.
Asezati pieptii de pui pe o farfurie mai mare, acoperiti-i cu "marinata" de iaurt si tineti-i 2 ore la rece, intorcandu-i din cand in cand.
Prajiti carnea (fara marinata) la foc iute, adaugati marinata si un pumn de patrunjel verde tocat si fierbeti-o circa 12 minute la foc potrivit.
Scoateti pieptii de pui pe farfurii, scadeti putin marinata pe foc, turnati-o peste ei si decorati cu cateva fire de patrunjel verde.
6.667 vizualizări
853 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui marinat cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
2. Frigărui de pui cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Salată de conopidă cu iaurt şi usturoi (Salate > Salate de legume)
4. Pui cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ficăţei de pui cu varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Sufleu de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Terină de ficat de pui şi ardei iute (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Plăcintă cu ceapă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Bruschetta cu pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Pui cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pilaf de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Îngheţată de suc de fructe (II) (Dulciuri > Îngheţate)
13. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
15. Ştiucă la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Paella (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Pui mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Tartă cu lămâie (II) (Dulciuri > Prăjituri)
19. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Pulpe de pui americane (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi)
22. Ciocănele de pui cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
23. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Tort Joffre (II) (Dulciuri > Torturi)
25. Lichior de ouă (II) (Băuturi > Lichioruri)
26. Pui umplut cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
27. Dovlecei pane (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Salată de andive cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
29. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Sote de pui cu ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.