Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Pui cu iaurt (II) |
Pui cu iaurt (II)
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 2 h 25 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 4 piepti de pui (fara os), 2 iaurturi, 1 ardei gras verde (mare), 2 ardei iuti verzi (mititei), 8 catei de usturoi, patrunjel verde tocat, boia, sare. Mod de preparare: Curatati ardeiul gras de seminte si nervuri si taiati-l lamele fine. Spalati, curatati si tocati marunt ardeii iuti si zdrobiti (sau presati) usturoiul curatat de coaja. Puneti intr-un castron iaurtul si putina sare si bateti-l cu telul. Adaugati ardeiul gras, ardeii iuti si usturoiul si condimentati cu un varf de cutit de boia. Asezati pieptii de pui pe o farfurie mai mare, acoperiti-i cu "marinata" de iaurt si tineti-i 2 ore la rece, intorcandu-i din cand in cand. Prajiti carnea (fara marinata) la foc iute, adaugati marinata si un pumn de patrunjel verde tocat si fierbeti-o circa 12 minute la foc potrivit. Scoateti pieptii de pui pe farfurii, scadeti putin marinata pe foc, turnati-o peste ei si decorati cu cateva fire de patrunjel verde.
6.702 vizualizări
Versiunea printabilă862 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pui cu cimbru şi conopidă (Mâncăruri > Fripturi) 2. Pui cu cartofi noi şi cireşe sau vişine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Omletă cu fasole verde (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 4. Salată de pui cu miere şi lămâie (Salate > Salate cu carne de pasăre) 5. Pui cu legume în stil indian (Mâncăruri > Fripturi) 6. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 7. Clafoutis cu cireşe (II) (Dulciuri > Prăjituri) 8. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Borş de pui cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 10. Pui cu conopidă şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Crap umplut cu ciuperci şi orez (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 13. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi) 14. Piept de pui cu ciuperci şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi) 16. Fatteh cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Pui Sauvignon cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Salată de ciuperci (II) (Salate > Salate de legume) 19. Sos de iaurt de soia (Sosuri > Sosuri albe) 20. Salată grecească (II) (Salate > Salate de legume) 21. Supă de linte şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 22. Pulpe de pui cu ceapă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Legume gratinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 24. Pui cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Tartă cu ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 26. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi) 28. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi) 29. Pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi) 30. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) |