Pui cu legume în stil indian - reţetă tradiţională din India - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Pui cu legume în stil indian

Pui cu legume în stil indian

Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 bucati piept de pui, 2 linguri de ulei, 1 ceapa mare, 1 ardei gras, 3 catei de usturoi, 1 lingurita de scortisoara, 1 lingurita de ghimbir, 1 lingurita de boia, 1 fir de sofran, coriandru, 400 ml lapte, 1 mana de fasole verde.

Mod de preparare: Incingeti uleiul si caliti ceapa taiata, timp de 5 minute, la foc potrivit. Adaugati ardeiul gras, taiat felii, si usturoiul zdrobit, si caliti timp de 3 minute. Adaugati pieptul de pui, curatat de pielita si de oase si taiat cubulete. Prajiti timp de 3 minute.
Adaugati 1 lingurita de scortisoara, 1 lingurita de ghimbir, 1 lingurita de boia si 1 fir de sofran. Amestecati bine si fierbeti timp de 1 minut.
Adaugati laptele, 1 pahar mic de apa si 1 mana de fasole verde, fiarta, taiata segmente. Fierbeti neacoperit, la foc mic, timp de 5 minute.
Presarati deasupra frunze de coriandru si serviti cu orez si chifle.
14.229 vizualizări
1.238 tipăriri
27 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Spaghete cu fasole albă (Spaghetti con fagioli cannellini) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Sufleu de smântână (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Pateuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Sufleu cu brânză (Dulciuri > Creme)
5. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
6. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi)
7. Scoici în sos alb (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
8. Tortilla cu piept de pui şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată de pui cu pepene galben şi grapefruit (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Mâncărică de ciuperci cu ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Salată Blanche (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Brânză cu ţelină sau chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Tăiţei cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Sos sicilian (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
16. Salată de ţelină cu mere (Salate > Salate de legume)
17. Tortiglioni cu ficat de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Chicken Wings (Aripioare de pui la cuptor) (Mâncăruri > Fripturi)
19. Aperitiv din roşii cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Ciuperci marinate (IV) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Lasagna de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Cod cu macaroane şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Ciulama de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Vin de stafide (Băuturi > Băuturi cu vin)
28. Pere în vin roşu cu mentă (Dulciuri > Salate de fructe)
29. Bărcuţe din andive (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Salată de ouă şi sardele cu măsline (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.