Pui cu legume în stil indian - reţetă tradiţională din India - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Pui cu legume în stil indian

Pui cu legume în stil indian

Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 bucati piept de pui, 2 linguri de ulei, 1 ceapa mare, 1 ardei gras, 3 catei de usturoi, 1 lingurita de scortisoara, 1 lingurita de ghimbir, 1 lingurita de boia, 1 fir de sofran, coriandru, 400 ml lapte, 1 mana de fasole verde.

Mod de preparare: Incingeti uleiul si caliti ceapa taiata, timp de 5 minute, la foc potrivit. Adaugati ardeiul gras, taiat felii, si usturoiul zdrobit, si caliti timp de 3 minute. Adaugati pieptul de pui, curatat de pielita si de oase si taiat cubulete. Prajiti timp de 3 minute.
Adaugati 1 lingurita de scortisoara, 1 lingurita de ghimbir, 1 lingurita de boia si 1 fir de sofran. Amestecati bine si fierbeti timp de 1 minut.
Adaugati laptele, 1 pahar mic de apa si 1 mana de fasole verde, fiarta, taiata segmente. Fierbeti neacoperit, la foc mic, timp de 5 minute.
Presarati deasupra frunze de coriandru si serviti cu orez si chifle.
14.314 vizualizări
1.260 tipăriri
27 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Orez cu pui şi bambus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Pui la cuptor cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
3. Salată de rădăcinoase cu mere şi maioneză (Salate > Salate de legume)
4. Vişinată (Băuturi > Lichioruri)
5. Borş de ştevie cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Îngheţată de zmeură (II) (Dulciuri > Îngheţate)
7. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Sufleu de parmezan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Budincă de mălai cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Borş ţărănesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Spanac conservat (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
13. Clătite cu vinete (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Vinete cu ceapă şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Salată de vinete cu maioneză (Salate > Salate de legume)
16. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Piept de pui cu fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Mini-eclere cu pastă de peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Sos de sana cu muştar (Sosuri > Sosuri reci)
20. Supă de linte cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Risotto cu dovlecei şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
22. Pui la pungă (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pui fracasse (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Antricot de viţel în staniol (Mâncăruri > Fripturi)
25. Borş de dovlecei dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Tocană de miel cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Cornuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură din carne tocată cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
30. Sardele marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.