Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Pui cu legume în stil indian |
Pui cu legume în stil indian
Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 4 bucati piept de pui, 2 linguri de ulei, 1 ceapa mare, 1 ardei gras, 3 catei de usturoi, 1 lingurita de scortisoara, 1 lingurita de ghimbir, 1 lingurita de boia, 1 fir de sofran, coriandru, 400 ml lapte, 1 mana de fasole verde. Mod de preparare: Incingeti uleiul si caliti ceapa taiata, timp de 5 minute, la foc potrivit. Adaugati ardeiul gras, taiat felii, si usturoiul zdrobit, si caliti timp de 3 minute. Adaugati pieptul de pui, curatat de pielita si de oase si taiat cubulete. Prajiti timp de 3 minute. Adaugati 1 lingurita de scortisoara, 1 lingurita de ghimbir, 1 lingurita de boia si 1 fir de sofran. Amestecati bine si fierbeti timp de 1 minut. Adaugati laptele, 1 pahar mic de apa si 1 mana de fasole verde, fiarta, taiata segmente. Fierbeti neacoperit, la foc mic, timp de 5 minute. Presarati deasupra frunze de coriandru si serviti cu orez si chifle.
14.229 vizualizări
Versiunea printabilă1.238 tipăriri 27 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Spaghete cu fasole albă (Spaghetti con fagioli cannellini) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 2. Sufleu de smântână (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 3. Pateuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 4. Sufleu cu brânză (Dulciuri > Creme) 5. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe) 6. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi) 7. Scoici în sos alb (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 8. Tortilla cu piept de pui şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Salată de pui cu pepene galben şi grapefruit (Salate > Salate cu carne de pasăre) 10. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 11. Mâncărică de ciuperci cu ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 12. Salată Blanche (Salate > Salate cu carne de pasăre) 13. Brânză cu ţelină sau chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză) 14. Tăiţei cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză) 15. Sos sicilian (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 16. Salată de ţelină cu mere (Salate > Salate de legume) 17. Tortiglioni cu ficat de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 18. Chicken Wings (Aripioare de pui la cuptor) (Mâncăruri > Fripturi) 19. Aperitiv din roşii cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 20. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 21. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 22. Ciuperci marinate (IV) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 23. Lasagna de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 24. Cod cu macaroane şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 25. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 26. Ciulama de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Vin de stafide (Băuturi > Băuturi cu vin) 28. Pere în vin roşu cu mentă (Dulciuri > Salate de fructe) 29. Bărcuţe din andive (Aperitive > Aperitive cu legume) 30. Salată de ouă şi sardele cu măsline (Salate > Salate cu peşte) |