Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Pui împănat cu sos de legume |
Pui împănat cu sos de legume
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Porţii: 6 Ingrediente: 6 fileuri de piept de pui, 6 felii subtiri de kaiser, 60 g unt, 1 ceapa mica tocata, 1 morcov mic taiat marunt, 1 lingura faina, 1 1/2 ceasca zeama concentrata de pasare (Knorr+apa), 1 ceasca vin de mere (cidru sau must), 1/4 lingurita piper macinat, 1/4 lingurita nucsoara pisata, scobitori. Mod de preparare: Se-ncinge cuptorul la 180 grade C si se cresteaza fileurile in locul unde sunt mai groase. In fiecare fanta se introduce cate o felie de kaiser si se fixeaza cu scobitori. Se invelesc cu o folie de plastic si se tin la frigider. Se-ncinge untul intr-o craticioara, se calesc in el morcovul si ceapa circa 4 minute la foc mic, se adauga faina si cand s-au rumenit se sting cu vinul amestecat cu zeama de carne. Se amesteca sosul ca sa fie neted, se incorporeaza piperul si nucsoara si se lasa sa fiarba la foc potrivit circa 3 minute, amestecand intruna. Cand incepe sa se ingroase, se mai fierbe un minut si se ia de pe foc. Se aseaza bucatile de carne una langa alta intr-o forma mai plata, termorezistenta. Se toarna peste ele sosul si se dau la cuptor - cu capac - 20-25 de minute. Se indeparteaza scobitorile si se serveste puiul cald cu o lingura de sos.
7.254 vizualizări
Versiunea printabilă1.048 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Piept de pui cu alune (II) (Mâncăruri > Fripturi) 2. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 3. Legume prăjite în aluat (Aperitive > Aperitive cu legume) 4. Ton (macrou) în sos de iaurt picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 6. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Turtă cu şuncă şi sos de Roquefort (Aperitive > Aperitive cu carne) 8. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne) 9. Hamsii marinate cu legume (Aperitive > Aperitive cu peşte) 10. Pilaf de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Chiftele de zarzavat cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 12. Sos de busuioc cu roşii şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate) 13. Medalion de peşte cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Pui cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Omletă cu muştar şi legume (Aperitive > Aperitive cu ouă) 16. Ouă cu brânză în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă) 17. Piept de pui în manta de şuncă (Mâncăruri > Fripturi) 18. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi) 20. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri) 21. Ciocănele de pui caramelizate cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi) 22. Pui condimentat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 23. Conopidă cu sos de roşii (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 24. Şniţele de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 25. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Clătite cu pui şi curry (Aperitive > Aperitive cu carne) 27. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 28. Pui marocan cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Sos vinegrette cu ou (Sosuri > Sosuri reci) 30. Supă de legume cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) |