Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor |
Pui în sos dulce-acrişor
Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti. Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper. Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.454 vizualizări
Versiunea printabilă1.209 tipăriri 21 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată picantă (I) (Salate > Salate de legume) 2. Fasole verde cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 3. Tort de vanilie (Dulciuri > Torturi) 4. Ouă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă) 5. Tort cu brânză dulce şi coacăze (Dulciuri > Torturi) 6. Salată din peşte sărat cu ceapă (Salate > Salate cu peşte) 7. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 8. Vinete cu ceapă şi roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 9. Spanac cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Sos de praz (Sosuri > Sosuri cu legume) 11. Sos Salsa Yucateca (Sosuri > Sosuri condimentate) 12. Regina din Saba (Dulciuri > Creme) 13. Pui cu susan şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Ciuperci pane cu sos de iaurt şi brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 15. Aperitiv cu brânză şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 16. Stridii gratinate cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Somon cu sos alb (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 18. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe) 19. Salată de macaroane cu jambon, porumb şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 20. Mâncare de ţelină cu bulion (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 21. Sufleu de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 22. Budincă de creier (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 23. Ciulama de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Tocană secuiască (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Sângerete (Aperitive > Aperitive cu carne) 26. Prăjitură cu foi de pricomigdale şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri) 27. Sos mexican (Sosuri > Sosuri condimentate) 28. Sos de lapte (Sosuri > Sosuri albe) 29. Perişoare cu smântână (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 30. Spanac cu sos de ghimbir (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) |