Pui în sos dulce-acrişor - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor

Pui în sos dulce-acrişor

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti.
Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper.

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.482 vizualizări
1.219 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Andive natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Salată chinezească cu gogoşari, castraveţi şi conopidă (Salate > Salate de legume)
3. Îngheţată de zmeură (I) (Dulciuri > Îngheţate)
4. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Pui cu lămâie şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Gogoşi dulci din cartofi (Dulciuri > Gogoşi)
7. Pui picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Tartă cu peşte şi andive (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Pizza ţărănească (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Pipote cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Cornuleţe cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Raţă sălbatică cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
13. Budincă cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Heringi pe spumă de lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Sos de lămâie (rece) (Sosuri > Sosuri reci)
16. Papricaş de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Limonadă, oranjadă (Băuturi > Sucuri)
18. Minestra di Cavolfiore (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Borş de dovlecei dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Păstrăvi în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Saramură dobrogeană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Sangria (II) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
24. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Orez chinezesc cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Mămăligă italiană (Mâncăruri > Preparate din mălai)
27. Pui cu iaurt (I) (Mâncăruri > Fripturi)
28. Perişoare din peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri)
30. Limbă cu sos Remoulade (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.