Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui în sos dulce-acrişor |
Pui în sos dulce-acrişor
Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 2 ardei grasi sau gogosari taiati felii subtiri, 1 morcov taiat felii, 1 broccoli taiat dupa preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti. Sos: sos de soia, 3-4 linguri ketchup, 1 lingurita otet, 1 lingurita zahar, sare si piper. Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana gustati legumele si vedeti ca nu mai sunt tari dar nici prea moi (10 minute e de ajuns). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se tine amestecul pe foc inca 2 minute. Se adauga sare si piper. Intre timp se fierb pastele/taieteii si se scurg de apa, se aseaza in farfurie si peste ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul.
12.397 vizualizări
Versiunea printabilă1.196 tipăriri 21 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Tăiţei sicilieni cu măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 2. Mâncare de berbec (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Sfeclă cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Pui surpriză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Paste cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 6. Brânză topită de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 7. Salată de andive cu maioneză (Salate > Salate de legume) 8. Brânză la grătar (Aperitive > Aperitive cu brânză) 9. Confit de pui cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Ficat de miel cu sos de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Sandvici cu roşii şi busuioc (Aperitive > Sandviciuri) 12. Sandviciuri cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri) 13. Salată de vinete cu chimen şi lipie (Salate > Salate de legume) 14. Ouă umplute cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ouă) 15. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 16. Salată de mere cu ţelină (Salate > Salate de legume) 17. Bărcuţe din ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 18. Perişoare de mămăligă umplute cu cârnăciori şi spanac (Mâncăruri > Preparate din mălai) 19. Ciuperci prăjite cu praz şi sos de usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 20. Sos Puttanesca (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 21. Mini-eclere cu cremă (Dulciuri > Prăjituri) 22. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 23. Tochitură cu cartofi ţărăneşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Spaghete cu sos la cuptor (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 25. Praz cu orez şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 26. Piept de gâscă cu portocale şi sos Bigarad (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Ouă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă) 28. Friptură de mînzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi) 29. Supă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 30. Cheese Cake îngheţat (Dulciuri > Îngheţate) |