Pui în stil spaniol - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Pui în stil spaniol

Pui în stil spaniol

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 700 g cartofi tăiaţi felii, 3 ardei roşii tăiaţi bucăţele, 150 g cârnăciori picanţi tăiaţi segmente, 4 căţei de usturoi, 200 ml coniac, 8 pulpe de pui, 1 1/2 linguri boia, sare după gust, 1 lingură ulei de măsline, 2 linguri pătrunjel proaspăt tocat.

Mod de preparare: Toate ingredientele se pun în vas termorezistent şi mâncarea se coace în cuptor cca. 1 1/2 ore.
Se presară cu pătrunjelul tocat după ce e gata.
11.318 vizualizări
1.016 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Muffins sărate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Franjuri de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Inele de ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Plăcinte de mălai cu măsline (Mâncăruri > Preparate din mălai)
5. Lazane cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Ochiuri cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Quiche cu ceapă şi vin (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Brânză cu usturoi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Ruladă elveţiană (Dulciuri > Prăjituri)
10. Salată de pui cu broccoli (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Supă de varză cu smântână şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Sparanghel gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Mazăre verde cu sos cu miere şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Supă portugheză cu pâine şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Cremă de vanilie cu frişcă (Dulciuri > Creme)
16. Supă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Brânză vegetală cu mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Tarte cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
19. Peşte înăbuşit (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Salată de heringi (I) (Salate > Salate cu peşte)
21. Blini cu garnitură de legume (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Blanquette de veau (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Mâncare de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Sos maioneză andaluză (Sosuri > Sosuri reci)
26. Supă cremă de cartofi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Tocană de mistreţ tînăr (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
28. Omletă cu spanac şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Dovlecei cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.