Pui în stil spaniol - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Pui în stil spaniol

Pui în stil spaniol

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 700 g cartofi tăiaţi felii, 3 ardei roşii tăiaţi bucăţele, 150 g cârnăciori picanţi tăiaţi segmente, 4 căţei de usturoi, 200 ml coniac, 8 pulpe de pui, 1 1/2 linguri boia, sare după gust, 1 lingură ulei de măsline, 2 linguri pătrunjel proaspăt tocat.

Mod de preparare: Toate ingredientele se pun în vas termorezistent şi mâncarea se coace în cuptor cca. 1 1/2 ore.
Se presară cu pătrunjelul tocat după ce e gata.
11.420 vizualizări
1.055 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Coq au vin (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Tocăniţă de ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
3. Pastă de brânză cu ceapă călită (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată de crudităţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
5. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Pui provenzale (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Supă cretană de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Orez cu piept de pui file (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pateuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
11. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Stea de sparanghel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Supă de cartofi cu andive (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Biscuiţi cu ciocolată şi bostan (Dulciuri > Prăjituri)
15. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
16. Vinete murate în foi de viţă (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
17. Găluşte cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Mâncare de dovlecei cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Sirop din muguri de brad (Băuturi > Siropuri)
20. Cherry Wine (Băuturi > Lichioruri)
21. Îngheţată de cireşe amare (Dulciuri > Îngheţate)
22. Caviar de vinete cu sardele (Aperitive > Sandviciuri)
23. Budincă de griş cu mure şi afine (Dulciuri > Budinci)
24. Omletă indiană (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Tartine cu brânză Cedar şi zacuscă picantă (Aperitive > Sandviciuri)
26. Prăjitură cu marţipan (Dulciuri > Prăjituri)
27. Cupe cu fructe proaspete în jeleu (Dulciuri > Salate de fructe)
28. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.