Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Pui în stil spaniol |
Pui în stil spaniol
Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 1 h 40 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 700 g cartofi tăiaţi felii, 3 ardei roşii tăiaţi bucăţele, 150 g cârnăciori picanţi tăiaţi segmente, 4 căţei de usturoi, 200 ml coniac, 8 pulpe de pui, 1 1/2 linguri boia, sare după gust, 1 lingură ulei de măsline, 2 linguri pătrunjel proaspăt tocat. Mod de preparare: Toate ingredientele se pun în vas termorezistent şi mâncarea se coace în cuptor cca. 1 1/2 ore. Se presară cu pătrunjelul tocat după ce e gata.
11.318 vizualizări
Versiunea printabilă1.016 tipăriri 13 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Muffins sărate (Aperitive > Aperitive cu ouă) 2. Franjuri de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Inele de ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume) 4. Plăcinte de mălai cu măsline (Mâncăruri > Preparate din mălai) 5. Lazane cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 6. Ochiuri cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă) 7. Quiche cu ceapă şi vin (Aperitive > Aperitive cu legume) 8. Brânză cu usturoi (Aperitive > Aperitive cu brânză) 9. Ruladă elveţiană (Dulciuri > Prăjituri) 10. Salată de pui cu broccoli (Salate > Salate cu carne de pasăre) 11. Supă de varză cu smântână şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 12. Sparanghel gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 13. Mazăre verde cu sos cu miere şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 14. Supă portugheză cu pâine şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 15. Cremă de vanilie cu frişcă (Dulciuri > Creme) 16. Supă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 17. Brânză vegetală cu mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză) 18. Tarte cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri) 19. Peşte înăbuşit (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 20. Salată de heringi (I) (Salate > Salate cu peşte) 21. Blini cu garnitură de legume (Aperitive > Aperitive cu legume) 22. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Blanquette de veau (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Mâncare de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 25. Sos maioneză andaluză (Sosuri > Sosuri reci) 26. Supă cremă de cartofi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 27. Tocană de mistreţ tînăr (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) 28. Omletă cu spanac şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 29. Dovlecei cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 30. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) |