Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Pui italienesc (cacciatore) |
Pui italienesc (cacciatore)
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 50 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 125 g ciuperci mici, 12 copane de pui (circa 1,2 kg), 1-2 linguri de untdelemn, 1 ceapa mijlocie, 1 catel de usturoi, 400 g piure de rosii (conserva), 1/2 ceasca de vin alb, 1/2 cana apa fiarta cu concentrat de pui, 1 lingurita oregano (la plic), 1 lingurita cimbru uscat, sare si piper dupa gust. Mod de preparare: Se porneste cuptorul. Se incinge untdelemnul intr-o tigie cu fundul gros si se prajesc pe rand copanele de pui, la flacara mijlocie, pana se rumenesc. Se pun intr-o cratita rezistenta la foc. Se arunca untdelemnul folosit din tigaie si se pune altul curat, se incinge si se caleste in el usturoiul curatat si zdrobit, ceapa curatata si tocata mai mare, pana se auresc. Se toarna peste copane. Celelalte ingrediente se pun intr-o ulcica (ciupercile, rosiile, vinul si apa), se condimenteaza dupa gust si se pun la fiert pe foc mic, zece minute. Amestecul se toarna peste copane. Se lasa sa fiarba totul la cuptor, sub capac, 35 de minute, pana ce carnea se face frageda. Se serveste alaturi cu paste marunte, fierte in apa cu sare.
6.336 vizualizări
Versiunea printabilă815 tipăriri 16 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pui în sos dulce-acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Pui cu ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre) 3. Fasole verde cu pui aromat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. Pulpe de pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi) 5. Pui cu ceapă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi) 6. Piept de pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi) 7. Sote de pui cu pastă de ardei copţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 9. Pui cu tăiţei de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Piept de pui cu fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Terină din ficat de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Copane de pui pane (Mâncăruri > Fripturi) 14. Salată cu piept de pui şi legume mexicane (Salate > Salate cu carne de pasăre) 15. Tortiglioni cu ficat de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 16. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi) 17. Pui fripţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 18. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 19. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 20. Pui Szechuan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Piept de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Pui împănat cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Pate de ficăţei de pui cu ou (Aperitive > Aperitive cu carne) 24. Piept de pui cu felii de măr (II) (Mâncăruri > Fripturi) 25. Pui marocan cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi) 27. Pui cu ciuperci pleurotus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 29. Piept de pui cu lămâie şi miere (Mâncăruri > Fripturi) 30. Piept de pui în stil italian (Mâncăruri > Fripturi) |