Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Pui italienesc (cacciatore) |
Pui italienesc (cacciatore)
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 50 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 125 g ciuperci mici, 12 copane de pui (circa 1,2 kg), 1-2 linguri de untdelemn, 1 ceapa mijlocie, 1 catel de usturoi, 400 g piure de rosii (conserva), 1/2 ceasca de vin alb, 1/2 cana apa fiarta cu concentrat de pui, 1 lingurita oregano (la plic), 1 lingurita cimbru uscat, sare si piper dupa gust. Mod de preparare: Se porneste cuptorul. Se incinge untdelemnul intr-o tigie cu fundul gros si se prajesc pe rand copanele de pui, la flacara mijlocie, pana se rumenesc. Se pun intr-o cratita rezistenta la foc. Se arunca untdelemnul folosit din tigaie si se pune altul curat, se incinge si se caleste in el usturoiul curatat si zdrobit, ceapa curatata si tocata mai mare, pana se auresc. Se toarna peste copane. Celelalte ingrediente se pun intr-o ulcica (ciupercile, rosiile, vinul si apa), se condimenteaza dupa gust si se pun la fiert pe foc mic, zece minute. Amestecul se toarna peste copane. Se lasa sa fiarba totul la cuptor, sub capac, 35 de minute, pana ce carnea se face frageda. Se serveste alaturi cu paste marunte, fierte in apa cu sare.
6.306 vizualizări
Versiunea printabilă806 tipăriri 16 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Cannelloni cu pui şi sos tomat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 2. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 3. Pui cu iaurt (II) (Mâncăruri > Fripturi) 4. Pui cu struguri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 6. Aripi de pui cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi) 7. Pulpe de pui pane (Mâncăruri > Fripturi) 8. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 9. Pui surpriză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Piept de pui cu frunze de salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Pui marocan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Tocană de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Pui cu orez şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Tortilla cu piept de pui şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 16. Pui Tandoori (Mâncăruri > Fripturi) 17. Pulpe de pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 18. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Copane de pui gratinate cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi) 20. Piept de pui cu smântână şi vin dulce (Mâncăruri > Fripturi) 21. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Pui cu chiftele de cartofi şi sos balsamic (Mâncăruri > Fripturi) 23. Pui picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Pui la cuptor cu legume (Mâncăruri > Fripturi) 25. Salată din piept de pui cu ciuperci (Salate > Salate cu carne de pasăre) 26. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre) 27. Pui marocan cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Pui rapid (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Tochitură de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi (Mâncăruri > Fripturi) |